Warszawa, Powstańców Śląskich (Bemowo), Carrefour
Collapse
X
-
Przy okazji wizyty w pobliskim kinie (Ghostbusters 3 to jednak nie ta liga co pierwowzory z lat 80-tych) wstąpiłem do tego dwupoziomowego Kerfa a tam kilka ciekawych promocji:
Kormoran Ciemne- 3.49
Warszawiak z Kamionki- 2.49
Kormoran Orkiszowe z Miodem- 1.99 (warka 09.08.)
Lwówek Książecy- 2.99Comment
Related Topics
Collapse
-
mały sklepik na terenie Carrefour Bemowo, na parterze (ul. Powstańców Śląskich)
na razie jest tam tylko Lwówek Śląski - Śląskie i Śląskie Mocne.
Jest to jednak dopiero początek, w czasie rozmowy wyszły intencje właścicieli tego sklepiku, z czasem będą mieć więcej piwa,...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Carrefour, jaki jest, każdy widzi. Piszę żeby powiedzieć, że zdarzają im się solidne przeceny.
Na przykład dziś mięli Komes Barley Wine za 4,99 ( alkoholowa warka, ale jednak ) i mocno przecenione Chimaye: dubel po 6 i tripel po 5 zł.-
Channel: Dolnośląskie
2018-06-27, 20:07 -
-
Kilka dni temu przejeżdżałem przez Zagnańsk, zauważyłem ten sklep, więc zajrzałem do niego i okazało się, że jest tam nawet nieźle zaopatrzony regał z kraftami. Na półkach znalazłem piwa z browarów: Pinta, Nook, Inne Beczki, Dwóch Braci, Raduga, Trzech Kumpli, AleBrowar, Kingpin, DrBrew,...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Otworzyli nowe Bomi, tym razem na Powstańców Śląskich (Bemowo) tuż przy McDonaldzie. Nie znam dokładnego adresu, ale wystarczy jechać Powstańców od Jelonek w stronę Carrefoura i ten cały Mac będzie po prawej.
Wybór skromniejszy, niż w Klifiem ale i tak ciekawy, szczególnie...-
Channel: Mazowieckie
2002-11-28, 21:38 -
-
Przeglądam wątki bemowskie, ale wiele to już historia...
Będę w okolicy, chętnie uzupełniłbym (przed)świąteczne zapasy.
Ktoś podrzuci jakiś sensowny adres...? Dzięki.-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment