Jadąc Górczewską od centrum na skrzyżowaniu z Lazurową w lewo, następnie 1(chyba ) w lewo, na małym sklepiku widoczny z ulicy baner alkohole 24h a w środku Lwówek Mocne Dobre, Książęce + całość Ciechana (bez leżaka), wszystko w lodówce.
Warszawa, Szobera 5, Oaza (były Wujek)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseCzy w Warszawie wszystkie sklepy z fajnym piwem muszą byc na takich zadu... tzn. takich obrzeżach?
PS. Sklep polecam.
PS2. Gdyby zabrakło Ciechana, to 150 metrów dalej (w głąb osiedla) znjaduje się sklep (obok Żabki), w którym można go dostać. Jest też Farskie. Reszta masówka.Last edited by mluk; 2005-09-05, 23:34."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouseale na Bemowo już mi się nie chceLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehousePozwalam sobie marudzić, bo akurat w Wawie bywam stosunkowo często, tyle że raczej w Centrum i na Mokotowie. Na Ząbkowską po Reginę jeszcze mogę się udać, bo dojazd dobry, ale na Bemowo już mi się nie chceWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNie. To się nazywa niechęć do spędzenia niecałej godziny w autobusie w jedną stronę."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Byłem dziś.
Jest promocja na Bieszczadzkie z terminem 24.12.06. Kosztuje 1,50 zł.
Ciechana zielonego na razie brak (wziąłem dwa ostatnie). Z ciekawszych rzeczy jest jeszcze Miodowe (Ciechanów) w bączkach, Staropramen, Zlatopramen i Irlandzkie Mocne z Krajana."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika earl_grey Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś z mieszkających w Warszawie lub okolicach Forumowiczów nie pił jeszcze niepasteryzowanego Kasztelana to piwo to właśnie pojawiło się na Szobera. 2.25, oczywiście w lodówce. Radzę się śpieszyć."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
Comment