Jest pszenica z Ciechanowa za 3,50 zł + kaucja.
Warszawa, Szobera 5, Oaza (były Wujek)
Collapse
X
-
Komplet z Ciechanowa i rodzynek z Konstancina cały czas dostępne.
Wyborne niepasterowane po 2,50+kaucja, Dawne Niepasteryzowane po 2,80+kaucja (nie pamiętam, czy ostatnio źle zanotowałem, czy potaniało)."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Właśnie wróciłem z wyprawy do sklepu Oaza. Znaleźć nietrudno. Mieszkam jak na Wa-wskie odległości niedaleko. Wpadam ... A tu pusto. Lodówka Ciechan'a pusta. Stoi tylko piwo dawne. (które nabyłem).
Obok stoi zamkowe w puszce i z ciekawostek to wszystko. Wypatrzyłem pod ladą Warszawiak'a Mocnego ale okazało sie że to ekspozycja nie na sprzedaż.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarek191 Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie wróciłem z wyprawy do sklepu Oaza. Znaleźć nietrudno. Mieszkam jak na Wa-wskie odległości niedaleko. Wpadam ... A tu pusto. Lodówka Ciechan'a pusta. Stoi tylko piwo dawne. (które nabyłem).
Obok stoi zamkowe w puszce i z ciekawostek to wszystko. Wypatrzyłem pod ladą Warszawiak'a Mocnego ale okazało sie że to ekspozycja nie na sprzedaż.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Witam po dłuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności.
Sklep naprawdę fajnie się rozwija. Chłopcy chyba się zorientowali, że na dobre piwa jest popyt i stale zaopatrują się w nowe marki. Aktualnie - z ciekawych piw - kupimy sobie:
- Ciechana (niepasteryzowane, Stout, porter, pszenica, miodek)
- Zdrojowe i Dawne z Konstancina
- Kasztelan niepasteryzowany
- Łomża exportowa
- Staropramen się zdarza
- Mocny Warszawiak też się zdarza
Ceny bez dramatu, poza ciechanowskim Stoutem, który kosztuje 4,20.Ostatnia zmiana dokonana przez mluk; 2008-07-10, 13:47."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziCzytam sobie i co widze? Ano, że mam Ciechany praktycznie pod nosem, jak z cenami w Oazie?
Comment
-
-
wczoraj akurat byłem i z tego co zapamiętałem to Ciechany od 4,5 do 5,5 za wyjątkiem Wybornego.
Kormorany jakoś od 3,5 do 4,5
Ja kupiłem Lubuskie z Witnicy za 2,6 oraz Zubr chyba Premium za 3,2
Wszystko z lodóweczki oczywiście.
Lubuskie zaraz po powrocie wysiorbane, bardzo poprawne piwkoOstatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2010-08-10, 10:55.
Comment
-
Comment