Warszawa, Grójecka, delikatesy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Warszawa, Grójecka, delikatesy

Delikatesy na Grójeckiej, blisko Placu Zawiszy, z daleka widać zielone markizy.

To w zasadzie dwa sklepy: jeden z alkoholami w tym i piwa ( ostatnie wynalazki z Duvela są tam do nabycia), wiele piw zagranicznych, chyba największy wybór w Stolycy, obok sam spozywczy i stoisko z piwami, w zasadzie taki sam wybór.

Już mnie tam znają. POLECAM.

Obok pośledniejszy slkepik z krajowymi, ale też sporo m.in. Łomża i Jabłonowo.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Słowacja, Gemerska Panica 256, Pivovar Jajnekem.[ Bez wyszynku]
    bastion
    W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
    2022-06-22, 20:43
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • darekd
    Wrocław, Białowieska 13A, Delikatesy Premium
    darekd
    Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
    Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).
    2021-02-10, 21:49
  • Serokomlak
    Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
    Serokomlak
    Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
    Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
    2024-11-03, 01:56
  • jacekwerner
    Opole, Krakowska 30A, Delikatesy/Meating
    jacekwerner
    21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...
    2017-11-29, 12:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...