BOMI w Centrum Handlowym Klif, warszawa ul. okopowa. ogromny wybor piw (naprawde trudno wymienic) sa tzw piwa cenowe z najrozniejszych malutkich browarow typu zakrzów, tymianek, czeskie w petach (chociaz ja osobiscie nie uwazam pakowania piwa w pety za dobre rozwiazanie) i tak dalej i tak dalej. dl amnie rewelacyjny sklep zawsze mam ogromne klopoty z wyborem
Warszawa, Okopowa, Bomi (C. H. Klif)
Collapse
X
-
Warszawa, Okopowa, Bomi (C. H. Klif)
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Re: sklepy
Originally posted by zythum
BOMI w Centrum Handlowym Klif, warszawa ul. okopowa. ogromny wybor piw (naprawde trudno wymienic) sa tzw piwa cenowe z najrozniejszych malutkich browarow typu zakrzów, tymianek, czeskie w petach (chociaz ja osobiscie nie uwazam pakowania piwa w pety za dobre rozwiazanie) i tak dalej i tak dalej. dl amnie rewelacyjny sklep zawsze mam ogromne klopoty z wyborem
Odwiedziłem. Faktycznie wybór piw imponujący. Wprawdzie zakrzowa czy tymianka nie widziałem, ale wydałem 100 zł, głównie na piwa zagraniczne
-
-
Ja byłem wczoraj w Bomi (KLIF Okopowa Warszawa) i po raz kolejny przeżyłem szok. Takiej liczby piw belgijskich, niemieckich specjalnych już dawno (chyba nigdy) nie widziałem. Święty Gambrinusie miej mnie w opiece jak zacznę codziennie tam jeździć i całą wypłatę przepijać. Warszawko biegnij do klifa. aha już całkiem rozczuliły mnie klasyczne (jak u nas w latach 60-70-80) bączki 0,33, z piwem belgijskim dofermentującym w butelce.[/list]To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
[i]zythum napisał
Ja byłem wczoraj w Bomi (KLIF Okopowa Warszawa) i po raz kolejny przeżyłem szok. Takiej liczby piw belgijskich, niemieckich specjalnych już dawno (chyba nigdy) nie widziałem. Święty Gambrinusie miej mnie w opiece jak zacznę codziennie tam jeździć i całą wypłatę przepijać. Warszawko biegnij do klifa ...
BOMI ma jeszcze w Warszawie swoje placówki w CH Jupiter przy ul. Towarowej (tu wybór piw trochę gorszy, ale TOFFI chyba jeszcze było) oraz, zdaje się (nie byłem tam jeszcze), w kompleksie powstałym w miejscu dawnego kina MOSKWA.
Comment
-
-
Uwaga, Uwaga już Są
W Bomi (KLIF, ul. Okopowa, Warszawa) pojawiły się opisywane i zapowiadane także w Browarze.pl piwa z browaru Klasztornego Neuzelle (?) z Niemiec. Cena około 6.5 PLN.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Re: Uwaga, Uwaga już Są
zythum napisał
W Bomi (KLIF, ul. Okopowa, Warszawa) pojawiły się opisywane i zapowiadane także w Browarze.pl piwa z browaru Klasztornego Neuzelle (?) z Niemiec. Cena około 6.5 PLN.
Badebier i Schwarzer Abt - 5,95 zł.
Closter Zell - 7,45 zł.
Zakupy zrobione wczoraj w BOMI, ale nie w KLIFIE, lecz w JUPITERZE przy ul. Towarowej.
Chyba na długo tych piw nie wystarczy. Widziałem, że sporo osób je kupowało.
Comment
-
-
W Bomi, w Klifie wybór piw duuużo, duuużo mniejszy. Jest coraz gorzej.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Teraz jest znacznie lepiej. Nawet całe kartony Noteckiego.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
A w jakiej cenie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
2,79, tylko nie wiem czy butelka zwrotna.
Jak na razie najtaniej w Warszawie gdzie standardem stało się 3 PLNTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment