W drugim "osiedlaku", bardzo blisko tamtego sklepu , przy ul. Płatnerskiej, prawie róg Marsa, jest Porter Krajana, mały, ciemny, mocny i na razie tyle w moim najbliższym otoczeniu.
szkoda, że tak mały wybór
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-10-06, 10:28.
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Od piątku 11.04.25 startuje Koníčkův vikend w PiwPaw na Foksal 16. Akcja potrwa do niedzieli, ale niektóre piwa będą zapewne gościć również w późniejszym czasie. Pivovar z Vojkovic przejmie 10 kranów, będzie można wylosować firmowe gadżety.