Dzisiaj lodóweczka wypchana była porterem z Ambera po 4,20 sztuka
Warszawa, Lanciego 11A, U Grubego
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pojawił się ekologiczny pszeniczniak z Neumarkter Lammsbrau, kosztuje co prawda 6,50, ale wg mnie jest kapitalny. Dodatkowo lodóweczka elegancko wypchana po brzegi standardem plus powrotem niektórych piw jak Lwowski Porter.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pojawił się Abbe Weizen z Połczyna za 4,20 pln. Ponoć na razie jest tylko jedna krata tego pszeniczniaka, więc warto się pośpieszyć.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
U grubego nie ma już piwa z konstancina...
Od ponad roku w sklepie U grubego nie ma już piwa z Konstancina a jedynie z Ciechanowa. Wybór jako taki trochę piwska masowego i lokalnego ja osobiście polecam oczywiście perłę z lublina jak rownież Nałęczowskie z Chełma jest niesamowite i w małej butelce. Ceny piw w sklepie u Grubego nico zawyżone ale dla dobrego piwka warto wydać nieco więcej .....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika amigos Wyświetlenie odpowiedziOd ponad roku w sklepie U grubego nie ma już piwa z Konstancina a jedynie z Ciechanowa. Wybór jako taki trochę piwska masowego i lokalnego ja osobiście polecam oczywiście perłę z lublina jak rownież Nałęczowskie z Chełma jest niesamowite i w małej butelce. Ceny piw w sklepie u Grubego nico zawyżone ale dla dobrego piwka warto wydać nieco więcej .....
Comment
-
-
Ktualne piwka u Grubego
Oferta Piwek u grubego
Po wejściu do sklepu po lewej stronie lodoweczka a tam od dołu:
-Ciechan: Miodowe, Lagerowe, porter, malinowe, lwówek, wrocławskie, pszeniczne, wyborowe
-kolejna półka Perła i łomża: Niepasteryzowane, Export, Chmielowe itp.
-Kolejna Wyższa półka to mieszaniny piw komercyjnych: lech, tyskie, Kaper, redsy i inne
Ale ciekwą ostatnią i najwyższą pólką jest półka z czeskimi piwami;
-Starowar, Bażant, Johaness, desperados,, koźlak
tyle spamiętałem moze ktoś coś doda do tej listy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika amigos Wyświetlenie odpowiedziAle ciekwą ostatnią i najwyższą pólką jest półka z czeskimi piwami;
-Starowar, Bażant, Johaness, desperados,, koźlakRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
U Grubego jest już Darłowiak
Kilka dni temu w sklepie delikatesowym u Grubego przy Lanciego pojawiło sie nowe piwo pt. "Darłowiak" może ktoś już go próbował? jak ono smakuje?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mike1980 Wyświetlenie odpowiedziKilka dni temu w sklepie delikatesowym u Grubego przy Lanciego pojawiło sie nowe piwo pt. "Darłowiak" może ktoś już go próbował? jak ono smakuje?
http://browar.biz/forum/showthread.php?t=98889Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment