Też byłem dzisiaj w tym sklepie i zakupiłem piwo Dawne , zrobiłem większy zapas na święta łaskawie zostawiając jedną butelkę dla Docenta
Warszawa, Lanciego 11A, U Grubego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziTeż byłem dzisiaj w tym sklepie i zakupiłem piwo Dawne , zrobiłem większy zapas na święta łaskawie zostawiając jedną butelkę dla Docenta
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=37128Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedziprzecież po jedną butelkę na bielany się nie wybiorę...
ps. nie ma jak zacytować samego siebie! licznik tyka...veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzito oczywiście nie na bielanach, ale i tak daleko, chociaż, jakby się tak zastanowić, nieco bardziej po drodze. mam nadzieję, że to początek ofensywy konstancina, który na razie uderza na południowe dzielnice, a potem zaleje resztę miasta.
ps. nie ma jak zacytować samego siebie! licznik tyka...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzipanowie, strzygę uszami z ciekawości. co to takiego to 'dawne'. niepasteryzowane mazowieckie specjal? jeśli ktoś widział tę nowość gdzieś jeszcze w stolicy, bardzo poproszę o namiary. przecież po jedną butelkę na bielany się nie wybiorę...
Comment
-
-
Pojawił się Ciechanów: Pszeniczne, Wyborne i Mocne. Oprócz tego jak zwykle terminowy i obecny Konstancin (Dawne chyba zasmakowało, bo jest go sporo), mocna Łomża w bączku i pozostały standard.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pojawił się "plagiatowy" Koźlak z Browaru Belgia za 4,70pln.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Sklepik rzeczywiście fajny pod względem asortymentu
Gorzej, że nie zwraca zupełnie uwagi na termin przydatności do spożycia, a przy asortymencie niepasteryzowanym stanowi to niejaki problem... Tak dla przykładu, mnie spotkała wczoraj wątpliwa przyjemność kosztowania piwa Dawnego trzy tygodnie po terminie do spożycia. Śmierdziało kwasem i nie smakowało wcale - było o-k-r-o-p-n-e!
Chwalę więc sklep, ale radzę podchodzić z mocno ograniczonym zaufaniem do lodówki pełnej niepasteryzowanego piwa....Last edited by Małażonka; 2008-02-12, 10:41.
Comment
-
-
O proszę, a mi się nigdy nie przytrafiło, mimo, że pewnie ze 3 razy w tygodniu tam kupuję. W każdym razie, czemu się nie pochwaliłaś, że zawitasz na Natolin ? 7 minut piechotą i bym podrzucił Ci nasze bitterk'iSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
To się po prostu nazywa niefart. Ale swoją drogą to ciekawe, bo Dawne to raczej na pniu schodziło.
To daj znać na PW jak będzie wyprawa na Natolin, coś w piwnicy powinni się już znaleźćSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Z przyjemnością....
A swoją drogą, to nie jestem pewna, czy Dawne tak na pniu schodzą, gdyż albowiem z czterech Dawnych jedno było z teminem przydatności do 22.01.2008, a trzy pozostałe z teminem do 11.02.2008 (czyli niby w terminie, ale na granicy). Albo ktoś celowo starszą partię przesunął do przodu by się jej pozbyć, albo naprawdę niefart mam obrzymi i jedyny w swoim rodzaju
Nic, ja tam mam nauczkę na przyszłość: U Grubego - trzy razy sprawdzę zanim zapłacę, a jak termin będzie już za nami - z dziką rozkoszą zwrócę uwagę sprzedającym
Comment
-
Comment