Warszawa, Lanciego 11A, U Grubego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mike1980
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.09
    • 7

Dobre piwa

Oba piwa już wypróbowałem i są całkiem nie złe a koźlak ma prawie 8% i potrafi kopnąć. Do tej ceny należy jeszcze doliczyć kaucję za butelkę.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Słowacja, Skalica, Komenského 408/2, Pivovar Špicer
      pebejot
      Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
      W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
      2025-01-25, 23:06
    • pebejot
      Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
      pebejot
      Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
      Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
      Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
      2024-10-19, 10:24
    • Prusak
      Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
      Prusak
      Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
      2024-02-07, 19:00
    • dadek
      Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
      dadek
      Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
      2023-10-06, 01:10
    • dadek
      Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
      dadek
      W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
      Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
      2023-09-07, 01:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...