Nie działa, ale właścicielka teraz ma sklep Piwowar pod adresem ul. Słowackiego 27/33 lokal 190 klatka VI. Natomiast w pawilonach powstał nowy sklep z całkiem ciekawą ofertą Rybka lubi pływać.
Warszawa, Potocka 14 (pawilon 11), Browamator
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziNie działa, ale właścicielka teraz ma sklep Piwowar pod adresem ul. Słowackiego 27/33 lokal 190 klatka VI. Natomiast w pawilonach powstał nowy sklep z całkiem ciekawą ofertą Rybka lubi pływać.
Jest to, co było wcześniej, jeśli chodzi o asortyment nic sie nie zmieniło.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebek_ Wyświetlenie odpowiedziDzięki za info, asortyment widzę trochę ubogi, ale by na szybko coś uwarzyć to powinno wystarczyć. No i nie trzeba czekać 1,5 tygodnia tak jak na dostawę z BA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA mało to innych sklepów z szybszą obsługą?Piwo to moje paliwo :)
Comment
-
-
Na górze chociażby tej właśnie strony, na której teraz się udzielasz masz zakładkę "Sklep". Zajrzyj i zobacz co sprzedają, chyba raczej nie armaturę łazienkową
Comment
-
-
Pewnie Cię zaskoczę ale wyobraź sobie, że jakimś cudem udało mi się już tam trafić i mają kraniki na przykład czy wężyki łazienkowe w stalowym oplocie więc niewprawiony obserwator mógłby go pomylić ze sklepem z armaturą łazienkową...ale mnie jednak udało się odróżnić asortyment...
czas realizacji jest zbliżony do BA.
Tak czy inaczej dzięki za info Pani Hejter z BrowarbizuPiwo to moje paliwo :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebek_ Wyświetlenie odpowiedziczas realizacji jest zbliżony do BA.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzas wysłania zamówienia w CP od momentu wpłynięcia przelewu/złożenia zamówienia pobraniowego to zwykle 48 h. Na stronie podany jest maksymalny możliwy czas wysyłki (na wszelki wypadek). Zamówienia pilne są wysyłane nawet tego samego dnia (o ile jest taka możliwość i prośba wyrażona w uwagach).Piwo to moje paliwo :)
Comment
-
-
Jeśli szukasz sklepu piwowarskiego w Warszawie zajrzyj na stronę Piwodziejów http://piwodziej.pl/
Swego czasu mieli sklep i na BB, ale to było dawno.
Comment
-
-
Piwodzieje mają punkt odbioru osobistego na Grochowskiej, dodatkowo na sporym obszarze miasta dostawa za 5 złotych.
Comment
-
Comment