Nowe delikatesy firmy Warus posiadającej kilka tego typu sklepów w Warszawie i okolicach. Sklep zlokalizowany w parterze nowego budynku, prawie naprzeciw stacji benzynowej. Piwo zajmuje kilka półek i lodówek. Z Polski, oprócz szerokiego przekroju piw koncernowych, Wojaków i Gingersów także Kamasutra i Stout z Gaba. Spory wybór piw importowanych. Z racji mniejszego zainteresowania z mojej strony, po konkrety radzę wybrać się osobiście. Mogę tylko powiedzieć, że były piwa angielskie, niemieckie, ukraińskie, czeskie a być może jeszcze inne.
Warszawa, Grenadierów 11 (blisko Ostrobramskiej), delikatesy Warus
Collapse
X
-
Takiego wyboru piw zagranicznych nie widziałem dawno! Poza standardami dostępnymi w większkości dobrze zaopatrzonych sklepów (Marstons, Belhaven) kupić tu można m.in : Belhaven Twisted Thistle IPA (jeszcze nie opisane na forum!), piwa litewskie - Utenos Porteris (tak, bałtycki ) i inne z tego browaru oraz cała masa Svyturysów. W oczy rzuciły mi się jeszcze czeskie Louny. No i Stout z GAB'a
Ceny marketowe.
Zachęcam do odwiedzin
Comment
-
-
A niech to kurczaczki podepczą, IPA z Belhaven. W takim razie muszę się tam koniecznie wybrać.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment