Witam, chciałem poinformować, że w sklepach Piotr i Paweł (Warszawa- centrum handlowe Marki obok REAl), ale myślę, że również w pozostałych w całej Polsce jest do kupienia gama super browarków, a z ciekwszych znane już Papst bier z wizerunkiem miłościwie nam panującego Benka XVI za 5.99zł butla. Było też w Bomi ze szklanką trójpak za 27zł. , ale wykupili. Wracając do Piotra i Pawła mają też GABa Kama sutra i Stouta za niecałe 3zł. Oczywiście jest też koźlaczek z Bielkówka za 2.99zł oraz Zywe w podobnej cenie. Oprócz tego dużo belgijskich piwek np. Waterloo w butelce 0,75l za około 25zł w wersji ciemnej i jasnej oraz piwka w zestawach (niestety ceny dla bogatszych piwoszy). Jest też specjalna skrzyneczka z 5 różnymi browarkami za 39.99zł. Warto wstąpić choć ceny bardzo różne. Większość browarków pochodzi z hurtowni piwa świata. Są też piwka litewskie znane już wszystkim svyturysy ze szklanką.
Widziałem też książkę o piwach świata za około 56zł w Klifie. Nie jest to ten słynny Jackson, ale też ciekawe. Pozdrawiam!
Widziałem też książkę o piwach świata za około 56zł w Klifie. Nie jest to ten słynny Jackson, ale też ciekawe. Pozdrawiam!
Comment