Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomekwawa33
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Rudnickiego 16, Piwny Skład Ingmar Alkohole
Collapse
X
-
Nie. Sklep jest trochę obok megasamu od ulicy Rudnickiego od strony Kochanowskiego, przy osiedlu. Wiem, że niejasno ale jakoś nie umiem inaczej"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
proszę bardzo, mozesz sobie na ORTO przerzucić
Last edited by becik; 2012-11-14, 19:55.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
Hmm, chyba na Twojej mapce jest błąd bo apteka jest przed parkingiem, ale lokalizacja sklepiku ze skupem butelek na obu mapach prawidłowa.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Duży wybór PINT plus Amber Boy/Sweet Cow/Naked Mummy z Alebrowar. I pokaźny wybór piw z innych browarów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Udało mi się wczoraj trafić bez problemu. Po tym jak wyciągnąłem z z lodówki Dyniamit i Stare Ale Jare, sympatyczna Pani za ladą wiedziała, że będę szukał kormoranowego Weizenbocka zanim w ogóle zdążyłem o niego zapytać. Przy okazji dowiedziałem się, że Orkiszowe z Czosnkiem bardzo ładne schodzi, ale mimo wszystko swojej ręki postanowiłem do tego nie przykładać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomekwawa33 Wyświetlenie odpowiedziDziś doszły cztery piwka z Browaru Hotel "Płock" : jasne pełne alk. 4.5% ekstrakt 13%, pszeniczne jasne alk.4.5% ekstrakt 13%, ciemne alk.5% ekstrakt 14%, ciemne mocne alk.6% ekstrakt 16%. Piwka oczywiście niepasteryzowane, z kilku dniową datą przydatności.
Comment
-
Comment