Dojechało, ale mam nadzieję że w sprzedaży będzie od czwartku?
Mam nadzieję, ze dziś bo dziś tam będę
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Jest normalnie na półce i w lodówce od godziny 10 dnia 4 grudnia 2012 dostaliśmy 40 butelek tego piwka. Przyjmiemy w takim razie że to degustacja przed premierą
Na początek chciał bym przeprosić MASONA za słuszną uwagę odnośnie premiery piwa Brackie Rauch Bock. Która jest wyznaczona na 6 grudnia. Po rozmowie z kompetentną osobą piwo zostało wycofane ze sprzedaży. Wiem o tym że brak wiedzy nie jest usprawiedliwieniem, ale przedstawiciel Grupy Żywiec nawet słowe nie powiedział że jest wyznaczona data premiery. Wobec niego zostaną wyciągnięte konsekwencje w dniu jutrzejszym. Przepraszam w imieniu naszego sklepu za cały spowodowany zamęt.
W ramach moich przeprosin każdy klient co w dniu dzisiejszym zapyta się o piwo Brackie Rauch Bock dostanie jakieś ciekawe piwne szkło. Dwóch klientów wyszło zawiedzionych, My wiemy którzy to więc przy następnej wizycie niech się upomną o szkło w ramach przeprosin
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
Powstały kilka m-cy temu nowy podpoznański browar prowadzi także sprzedaż detaliczną na miejscu.
Będąc w pobliżu zajrzałem do Sadów w zeszłym tygodniu.
Browar położony jest w niezbyt ciekawej lokalizacji, na zakończeniu ulicy za ciągiem hal w których mieszczą się hurtownie,...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Comment