Dojechało, ale mam nadzieję że w sprzedaży będzie od czwartku?
Mam nadzieję, ze dziś bo dziś tam będę
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Jest normalnie na półce i w lodówce od godziny 10 dnia 4 grudnia 2012 dostaliśmy 40 butelek tego piwka. Przyjmiemy w takim razie że to degustacja przed premierą
Na początek chciał bym przeprosić MASONA za słuszną uwagę odnośnie premiery piwa Brackie Rauch Bock. Która jest wyznaczona na 6 grudnia. Po rozmowie z kompetentną osobą piwo zostało wycofane ze sprzedaży. Wiem o tym że brak wiedzy nie jest usprawiedliwieniem, ale przedstawiciel Grupy Żywiec nawet słowe nie powiedział że jest wyznaczona data premiery. Wobec niego zostaną wyciągnięte konsekwencje w dniu jutrzejszym. Przepraszam w imieniu naszego sklepu za cały spowodowany zamęt.
W ramach moich przeprosin każdy klient co w dniu dzisiejszym zapyta się o piwo Brackie Rauch Bock dostanie jakieś ciekawe piwne szkło. Dwóch klientów wyszło zawiedzionych, My wiemy którzy to więc przy następnej wizycie niech się upomną o szkło w ramach przeprosin
Comment