Jeśli wieści gminne tak niosą, a piwka nie dopadnie śnierzyca, to postaram się zrobić wsżystko by były. Jak uda mi się ßciągnąć AleBrowar to odrazu napiszę
Dojechały świeże piwka z Pinty : odsiecz wiedeńska, czarna dziura, dobry wieczór, stare ale jare. Z AleBrowaru: amber boy, rowing jack, black hope. Z browaru Kormoran jest już druga warka Weizenbock.
Właśnie dojechało 8 nowych piwek Cztery z browaru Olbracht z Torunia : Bursztyn Toruński, Śmietanka Toruńska, piernikowe, pils. A do tego nowość na naszym rynku 4 piwa z Czeskiego mini browaru SACHSENBERG z Czeskiego Cieszyna : chili, pieprzowe, pszeniczne i jasne. www.sachsenberg.cz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomekwawa33
Właśnie dojechało 8 nowych piwek Cztery z browaru Olbracht z Torunia : Bursztyn Toruński, Śmietanka Toruńska, piernikowe, pils. A do tego nowość na naszym rynku 4 piwa z Czeskiego mini browaru SACHSENBERG z Czeskiego Cieszyna : chili, pieprzowe, pszeniczne i jasne. www.sachsenberg.cz
Będzie coś z tego przed Wielkanocą albo innych minibrowarów?
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...
Comment