Co aktualnie jest z czeskich piw? Bo nie byłem jakiś czas i chyba się wybiorę
Warszawa, Rudnickiego 16, Piwny Skład Ingmar Alkohole
Collapse
X
-
Ja tylko rzuciłem okiem ale spora część lodówki była czeska, oczywiście cześć to koncerny jak Kozel, ale Svijany, Krakonosz, Primatory były na pewno."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziPojawiło się długo oczekiwane Książęce z Lwówka Śląskiego. Wczoraj zakupiłem 5 butelek. Piwo wspaniałe, smaczne, aromatyczne i bardzo orzeżwiające. Zupełnie inne od Ciechana Wybornego, ma swój charakter. Z przyjemnością do niego będę wracał. Cena 3.20zł.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurR Wyświetlenie odpowiedziSwoją drogą to świetny sklep. Wybór niesamowity. Do polskich dzisiaj dodałem sobie pysznego Krakonosza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedziJadę po Lwóweckie! W tej chwili!!!
Czynne tylko do 19.00.
Comment
-
-
Z nowości są: Celtyckie, 3 różne browaru Gontyniec, Proletaryat, Izerskie z CzarnkowaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
W sobotę na pewno do 15, w niedzielę chyba do 13 ale tego nie jestem pewien (nawet nie jestem pewien czy działa w niedzielę).Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedziNie działa...
Sklep jest czynny 7 dni w tygodniu, do 19.00 od poniedziałku do piątku, do 15.00 w sobotę i chyba do 15.00 w niedzielę. Kupowałem tam w niedziele wielokrotnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomekwawa33 Wyświetlenie odpowiedzipotwierdzam w tygodniu od 8 do 19 a w soboty i niedzielę od 8 do 15
Się kupuje dwa razy w tygodniu, się wie ))Last edited by petrus33; 2010-08-06, 22:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziCzynne jest od 7.00 rano, a nie od 8.00.
Się kupuje dwa razy w tygodniu, się wie ))Last edited by ART; 2010-08-07, 11:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomekwawa33 Wyświetlenie odpowiedziNo to skoro wiesz lepiej to pełen szacun. Myślałem że jak tam pracuje to wiem lepiej, ale widocznie się myliłemLast edited by petrus33; 2010-08-07, 12:18.
Comment
-
-
Może po prostu w okresie letnim jest zamknięte a poza tym otwarte.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment