W piątek, jak zwykle wpadłem do sklepu i zakupiłem około 15 piw, których jeszcze nie piłem.
Z ciekawszych pozycji nabyłem;
Morawskie z Głubczyc-pyszne piwo
Weizen Bier z Corneliusa-dawno nie piłem tak dobrego pszeniczniaka
Premium Lager Beer z Sulimaru
Honig Weizen z Sulimaru-bardzo sympatyczny pszeniczniak miodowy
Ale Ale z Sulimaru-bardzo zacne piwo górnej fermentacji
Baltic Porter z Sulimaru-jak dla mnie odkrycie tego roku, wytrawny smak.....22Blg i 8.1%alc
Konstancin Lekki
Konstancin Jasny Pełny
Konstancin Mocny
Golbeer Mocne z Sulimaru-piwo krytykowane, dla mnie ma unikalny smak i warte jest spróbowania
Core Dark Beer-pyszne, ciemne piwo 4.9%alc robione z pestek dyni. Wyprodukowane w Austrii.
Poza tymi piwami, była oczywiście cała gama Ciechanowa, Konstancina, Bossa, Koreba, Czarnkowa i dobre 30 piw z Czech. Znowu mnie ten sklep bardzo pozytywnie zaskoczył. Jak zawsze zresztą !
Z ciekawszych pozycji nabyłem;
Morawskie z Głubczyc-pyszne piwo
Weizen Bier z Corneliusa-dawno nie piłem tak dobrego pszeniczniaka
Premium Lager Beer z Sulimaru
Honig Weizen z Sulimaru-bardzo sympatyczny pszeniczniak miodowy
Ale Ale z Sulimaru-bardzo zacne piwo górnej fermentacji
Baltic Porter z Sulimaru-jak dla mnie odkrycie tego roku, wytrawny smak.....22Blg i 8.1%alc
Konstancin Lekki
Konstancin Jasny Pełny
Konstancin Mocny
Golbeer Mocne z Sulimaru-piwo krytykowane, dla mnie ma unikalny smak i warte jest spróbowania
Core Dark Beer-pyszne, ciemne piwo 4.9%alc robione z pestek dyni. Wyprodukowane w Austrii.
Poza tymi piwami, była oczywiście cała gama Ciechanowa, Konstancina, Bossa, Koreba, Czarnkowa i dobre 30 piw z Czech. Znowu mnie ten sklep bardzo pozytywnie zaskoczył. Jak zawsze zresztą !
Comment