Warszawa, Rudnickiego 16, Piwny Skład Ingmar Alkohole
Collapse
X
-
Tak czy inaczej - jeśli Rudnickiego działa także w niedzielę, to jest to dobra wiadomość i pozostaje się tylko cieszyć, że się myliłem.
Przy okazji - dzięki za wyprowadzenie z błędu.Comment
-
Jest też Góralskie z GrybowaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Nie znaczy to, że przed 8 nie można zrobić zakupów, tak jak mi dziś się udałao; jednakże tylko dzięki dobrej woli pracowników, którzy już od 7 krzątają się w sklepie i na zapleczu.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Serdecznie polecam ten sklep.
Po pierwszej wizycie stwierdzam, że adres niniejszy należy zaliczyć do czołowych w Warszawie.
Wybór? Naprawdę nikt nie wyjdzie stąd z pustymi rękoma.
Mimo, że zakupu dokonywałem jeszcze grubo przed planowaną godziną otwarcia sklepu, pani obsługująca poświęciła mi bardzo dużo czasu, doradzała, objaśniała.
- Dobrze - powiedziała po wydrukowaniu paragonu - policzmy jeszcze liczbę piw na paragonie żeby pana nie oszukać - 33.
- A ja mam 34
- Ło. To już trudno. Nie doliczamy, prezent dla pana. Razem 103,10zł. Czyli stówkę poproszę.
- O! Dziękuję.
- Pierwszy klient!
...a poza tym browar.biz...
Gratulacje za podejście do klienta. I zgrabne, wiele znaczące, choć nie wielkomajątkowe, promocje.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Serdecznie polecam ten sklep.
Po pierwszej wizycie stwierdzam, że adres niniejszy należy zaliczyć do czołowych w Warszawie.
Wybór? Naprawdę nikt nie wyjdzie stąd z pustymi rękoma.
Mimo, że zakupu dokonywałem jeszcze grubo przed planowaną godziną otwarcia sklepu, pani obsługująca poświęciła mi bardzo dużo czasu, doradzała, objaśniała.
- Dobrze - powiedziała po wydrukowaniu paragonu - policzmy jeszcze liczbę piw na paragonie żeby pana nie oszukać - 33.
- A ja mam 34
- Ło. To już trudno. Nie doliczamy, prezent dla pana. Razem 103,10zł. Czyli stówkę poproszę.
- O! Dziękuję.
- Pierwszy klient!
...a poza tym browar.biz...
Gratulacje za podejście do klienta. I zgrabne, wiele znaczące, choć nie wielkomajątkowe, promocje.Comment
-
Mi też zdarzyło się tam dostać 2 darmowe piwa, ale wyszło to dopiero kilka dni później przy wpisywaniu danych do dziennika piwnego - za nic nie mogłem znaleźć na paragonie piwa, które spożywałem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ponowię pytanie zadane już przez Pendragona:
Czy da radę oddać w sklepie ~60 butelek po najróżniejszych piwach (większość po piwach tam oferowanych)? W innym wątku znalazłem tylko informację, że w skupie przyjmują ŻGB.Comment
-
Są dostępne 4 piwa z Zawiercia oraz przegląd 3 piw dla Dionizosa w Radomiu, czyli Awiatik, Bearnard z Kniei i Bearnard PorterGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Czy ktoś zna nr telefonu do tego sklepu? Piwo Maciejowe z datą "do dziś" tj. 11.10.2010 r. wg. przemiłej pani sprzedawczyni miało być "dobre" jeszcze przez kilka dni. Okazało się zwykłym kwasem. Chętnie poinformuję o tym ww. panią.
Comment