Dzisiaj byłem. Cztery Pinty na stanie a z nowości Trybunał miodowe, Cornelius grejpfrutowy, Cornelius Koźlak i Książęce Pszeniczne
Warszawa, Rudnickiego 16, Piwny Skład Ingmar Alkohole
Collapse
X
-
-
Dziś byłem, zakupiłem Książęce pszeniczne, Pintę American IPA (świetne piwo), było Rześkie w promocji za 2,50, sporo nowości z Rosji jak np. Old Bobby Ale i Lager oraz Aleksandria, poza tym były 4 różne pinty (ceny ok.5-6zł), Brackie Mastne, pyszny Rohozec Podskalak. Jest to nadal chyba najlepszy sklep w Warszawie jeśli chodzi o asortyment (razem z Rodzinką Bis), ceny niektórych piw wyższe niż w Leclercu na Kwitnącej (mam na myśli Kormorany, Ciechany, Czarnków i Konstancin - po te piwa warto podjechać do Leclerca). Polecam!Comment
-
Hmmm, ale skoro dobrze Ci idzie z piwami ze wschodu, to może spróbuj i z cenamiComment
-
Comment
-
Czy wiecie jaki to jest temat?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Comment
-
Dzisiaj dojechaly nowe piwka. Trzy z Browaru Fortuna w Miloslawiu. Jest to Miloslawa Pilzner ( ekstrakt 12.5 % wag., alk. 5.4 % ). Miloslaw kozlak ( ekstrakt 16.0 % wag., alk 7.5 %). Miloslaw pszeniczny ( ekstrakt 12.0 % wag., alk. 5.5 % ).
A do tego piwo które ponoć dopiero co przyjechało z Ciechanowa. Ciechan Lagerowe ( ekstrakt 12.5 % wag., alk. 6 % )Comment
-
Miłosława Pilzner? Miłosław Koźlak? Czy to imiona i nazwiska?Last edited by Pendragon; 2011-11-22, 14:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Są już Pinta Wesołych Świąt i Ale Szycha,3 nowe Miłosławie ponadto zestaw z lwowskiego browaru "Persza Piwowarnia" (5 czy 6 różnych)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment