Warszawa, Rudnickiego 16, Piwny Skład Ingmar Alkohole
Collapse
X
-
-
Nie. Sklep jest trochę obok megasamu od ulicy Rudnickiego od strony Kochanowskiego, przy osiedlu. Wiem, że niejasno ale jakoś nie umiem inaczej"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
proszę bardzo, mozesz sobie na ORTO przerzucić
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2012-11-14, 19:55.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Hmm, chyba na Twojej mapce jest błąd bo apteka jest przed parkingiem, ale lokalizacja sklepiku ze skupem butelek na obu mapach prawidłowa.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Duży wybór PINT plus Amber Boy/Sweet Cow/Naked Mummy z Alebrowar. I pokaźny wybór piw z innych browarów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Tak jak mówiłem od godziny jest już pierwsze piwo z serii "Podróże Kormorana" WEIZENBOCK, cena 6,65 zł. Proponuje wziąść pod uwagę że cała rozlew liczy 8000 but z moich informacjiWięc jak teraz nie kupicie to tylko posłuchacie od innych jak smakowało
Comment
-
Udało mi się wczoraj trafić bez problemu. Po tym jak wyciągnąłem z z lodówki Dyniamit i Stare Ale Jare, sympatyczna Pani za ladą wiedziała, że będę szukał kormoranowego Weizenbocka zanim w ogóle zdążyłem o niego zapytać.Przy okazji dowiedziałem się, że Orkiszowe z Czosnkiem bardzo ładne schodzi, ale mimo wszystko swojej ręki postanowiłem do tego nie przykładać.
Comment
-
Czy jest już Rowing Jack z AleBrowaru ?
Chciałbym wpaść po większy zapas, ale nie wiem czy jest sens jechać. Jest szansa, żeby było na sobotę ?Comment
-
Tak jest teraz dostępny Rowing Jack, zawsze mogę odstawić go do soboty, tylko potrzebuje wiedzieć ile sztukComment
-
Nie wiem właśnie czy będę samochodem czy komunikacją miejską - spokojnie 4 butelki można odłożyć, najwyżej wezmę więcej jak będąComment
-
Dziś doszły cztery piwka z Browaru Hotel "Płock" : jasne pełne alk. 4.5% ekstrakt 13%, pszeniczne jasne alk.4.5% ekstrakt 13%, ciemne alk.5% ekstrakt 14%, ciemne mocne alk.6% ekstrakt 16%. Piwka oczywiście niepasteryzowane, z kilku dniową datą przydatności.Comment
-
Dziś doszły cztery piwka z Browaru Hotel "Płock" : jasne pełne alk. 4.5% ekstrakt 13%, pszeniczne jasne alk.4.5% ekstrakt 13%, ciemne alk.5% ekstrakt 14%, ciemne mocne alk.6% ekstrakt 16%. Piwka oczywiście niepasteryzowane, z kilku dniową datą przydatności.Comment