Otworzyli. Zmiana właścicieli - działa pod szyldem Piwny Skład Ingmar Alkohole. Obecnie dostępne piwko uwarzone dla tegoż sklepu w browarze Gryf: Ziom z Bielan
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny
Hmm, od ponad tygodnia na drzwiach wisi kartka: "Sklep zamknięty. Przepraszamy".
Byłem pod koniec stycznia, sklep nadal zamknięty na głucho. Banery reklamowe Ingmara jeszcze wiszą. Jakaś staruszka moją próbę wejścia do środka skwitowała "panieee ten sklep to już ze 2 miesiące nieczynny".
Ingmar miał więcej sklepów w Warszawie, podobno ponad 10.
Ja znam jeszcze w dawnych pawilonach na Marszałkowskiej i na Modzelewskiego.
Wszystkie zamknięte.
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
Powstały kilka m-cy temu nowy podpoznański browar prowadzi także sprzedaż detaliczną na miejscu.
Będąc w pobliżu zajrzałem do Sadów w zeszłym tygodniu.
Browar położony jest w niezbyt ciekawej lokalizacji, na zakończeniu ulicy za ciągiem hal w których mieszczą się hurtownie,...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Comment