Warszawa, Malborska 51, Piotr i Paweł (Park Handlowy Targówek)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krzychal1
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.12
    • 237

Dla zainteresowanych:
    Amber Naturalny -data przyd. 12.01- w promocji 1,49 za puszkę. Paleta ustawiona przy wejściu na market, a nie na stoisku z piwem.

Comment

Related Topics

Collapse

• pawlosek12
      Pawilon Grochów - Park Polińskiego, ul. Szaserów 125
      pawlosek12
      Szaserów 125,Pawilon Grochów - Park Polińskiego

Lokal z dużym wyborem jedzenia i nawet piwa z nalewaków. Można się najeść do syta a nawet nie drogo się zapłaci. Przyjemne miejsce do spotkań i czasami można obejrzeć jakiś mecz.
      2023-10-06, 12:24
    • Alkoneser
      Hardywood Park Craft Brewery, Raspberry Stout
      Alkoneser
      Alc: 9,2%
      IBU: 40

Barwa: Praktycznie czarna. Pod światło widać nieco czerwieni.
      Piana: Karmelowa. Wysoka, ale opada szybko.
      Smak: Malinę naprawdę czuć - przypomina syrop Herbapolu. Alkoholu w smaku prawie nie czuć, ale piwo przyjemnie rozgrzewa.

Pewnym...
      2023-12-21, 20:14
    • e-prezes
      Białoruś, Mińsk, droga na lotnisko E30/M2, Green Park
      e-prezes
      Dzięki wizycie udało się wykryć pewną kwestię, która wprowadza w błąd "odwiedzaczy" browarów, ale po kolei.

Obiekt pod nazwą Green Park Conference & SPA Hotel mieści się w zalesionym terenie przy dużym skrzyżowaniu dróg M2 na lotnisko i E30 omijającej Mińsk od południa....
      2019-04-15, 20:05
    • pebejot
      Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
      pebejot
      Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
      Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
      2021-10-22, 18:25
    • e-prezes
      Austria, Wiedeń, Prinz Eugen-Straße 25, Stöckl im Park
      e-prezes
      Dość rozległy browarek SALM w parku. Miejsca w środku nie jest dużo, ale większość miejsc znajduje się pod parasolami w parkowej części. Byłem średnio zainteresowany, bo słyszałem, że drogi i trzeba rezerwować miejsca, ale po wyjściu z dworca Hbf zaczął siąpić deszcz, a trasa do...
      2020-08-19, 19:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...