Warszawa, Zielna 6, paw. 65

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9800

Warszawa, Zielna 6, paw. 65

Znając plany przebudowy tej okolicy, sklepik ten chyba długo nie pociągnie, ale kto wie...
    Maleńki sklepik w ciągu pawilonów ze sklepami żelaznymi, kebabiarniami i sex-shopami.
    Cały oflagowany w barwach tyskich , w środku natomiast (oprócz szerokiej palety produktów GŻ/KP/CP, głównie tych mocniejszych) spora oferta Jabłonowa, niestety, głównie w PET-ach różnego kalibru i puszkach. Jest chyba wszystko, z wyjątkiem Pilsa, który (jak przypuszczam) jest niewart zainteresowania lokalnej klienteli... . Kiedyś widywałem tam także Irlandzkie z Krajana, schowane na dnie lodówki.
    A propos - wczoraj w Ogrodzie Saskim bardzo uprzejmie zagadnął mnie jeden z koneserów piw bardzo mocnych, mówiąc, że "...brakuje mu zeta-czydzieści do piwa...". A ja ostatnio widziałem gdzieś właśnie jabłonowskiego Pilsa za PLN 0,99 za 0,5l... Pewnie za cienki był .

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
    dadek
    Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
    2024-09-16, 23:54
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
    dadek
    Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
    2025-02-09, 23:58
  • kosher
    Sady, Logistyczna 21, Sklepik firmowy Browaru Sady
    kosher
    Powstały kilka m-cy temu nowy podpoznański browar prowadzi także sprzedaż detaliczną na miejscu.
    Będąc w pobliżu zajrzałem do Sadów w zeszłym tygodniu.
    Browar położony jest w niezbyt ciekawej lokalizacji, na zakończeniu ulicy za ciągiem hal w których mieszczą się hurtownie,...
    2018-11-07, 14:44
  • Shedao
    Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
    Shedao
    Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
    2025-01-07, 14:37
  • Shedao
    Pokrówka, Gminna 57, Browar Jagiełło
    Shedao
    Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
    W samym browarze mamy całkiem...
    2025-01-07, 13:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...