Smoki czarny i czerwony chyba 4,10 czarne chyba 4,50 reszty nie pamiętam.
Warszawa, Abrahama 7a, Stamal
Collapse
X
-
no właśnie, czy aby na pewno krzepiak jest bezalkoholowy? znając reakcję swojego organizmu na poranne piwo na kaca, uważam, że w krzepiaku jest niewielka dawka alko. nie mam nic przeciw temu, a jedynie przeciwko reklamowaniu tego skądinąd smacznego napoju jako bezalkoholowy. gdybym miał dziś rano usiąść za kółko, to bym się wkurzył, ale musiałem tylko dziecko do przedszkola odprowadzić.
a czemu w tym wątku, szanowny moderatorze? ponieważ dostałem krzepiaka w stamalu.
czy ten napój doczeka się wątku? piwem jednakowoż nie jest...veni, emi, bibi
Comment
-
-
Cześć dyskusji poleciała do Przechmielin. Tfurze nic nie stoi na przeszkodzie abyś sam zapoczątkował watek w odpowiednim dziale.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mazury w Warszawie,wow.........
byłem dziś w tym sklepie no i mają piwo z Browaru Kormoran,niepasteryzowane z mazur Świeże oraz piwo ciemne Warmiak,pasteryzowane piwo ciemne Irish i Mocne.Oprocz tego browar Fortuna Miodowe,Czarne,Czarny Smok,z innej beki Cornelius pszeniczny,Ciechany standartowo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jeack Wyświetlenie odpowiedzibyłem dziś w tym sklepie no i mają piwo z Browaru Kormoran,niepasteryzowane z mazur Świeże oraz piwo ciemne Warmiak,pasteryzowane piwo ciemne Irish i Mocne.Oprocz tego browar Fortuna Miodowe,Czarne,Czarny Smok,z innej beki Cornelius pszeniczny,Ciechany standartowo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika major_bien Wyświetlenie odpowiedzia jakie ceny piw z Kormorana?
Wystarczy zadzwonić i zapytać się sprzedawcy (przynajmniej ja tak robię).
Telefon do sklepu
(22) 6720549
Comment
-
-
Mazura i Warmiaka już brak... coś pan bąknął, że "krótki termin i nie opłacało (nie opłaca) się brać"... nie dosłyszałem.
Zakupiłem Mocne z browaru Kormoran po 3,50. Pan nie przyjął czterech butelek na wymiane, bo... były z etykietą FORTUNY CZARNEJ! Powiedział, że butelka jest u niego "bezzwrotna" i cena piwa jest z butelka... akurat, żebym tylko kupił te Czarne u niego... Moje butelki po czarnym przyjechały z piwkiem z hurtowni we Wrześni i płaciłem za nie kałcje... oskrobie i sprzedam w innym sklepie ))) Tłumaczyłem, ale nie skomentował... olał mnie!!!Last edited by major_bien; 2008-12-27, 20:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika major_bien Wyświetlenie odpowiedziMoje butelki po czarnym przyjechały z piwkiem z hurtowni we Wrześni i płaciłem za nie kałcje... oskrobie i sprzedam w innym sklepie ))) Tłumaczyłem, ale nie skomentował... olał mnie!!!
Comment
-
-
Jako, że dziś odwiedziłem Stamal składam relację.
Nie ma już prawie Kormorana (ostał się tylko BK Mocne). Jest cały przegląd Ciechana i Fortuny (brak chyba tylko z Fortuny porteru i klasztornych). Z Konstancina widziałem Zdrojowe Niepasteryzowane i Dawne Niepasteryzowane. Coś też było z Krajana (chyba Irlandzkie Mocne).
Z ciekawostek (dopiero dziś będąc zauważyłem). Wymienili lodówki na firmowane logiem Fortuny.
I jeszcze jedno. Dziwię się niektórym. Ja nie miałem żadnych problemów z wymianą butelek. Sprzedawca wziął wszystko co mu przyniosłem.Last edited by Pankracy; 2009-02-19, 21:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze jedno. Dziwię się niektórym. Ja nie miałem żadnych problemów z wymianą butelek. Sprzedawca wziął wszystko co mu przyniosłem.
Ode mnie nie przyjął butelek od Fortuny, ale to już było dawno (pierwsza sobota po Wigilii). Butelki poszły w innym sklepie...Last edited by major_bien; 2009-02-19, 23:27.
Comment
-
Comment