duży wybór jak zawsze-z ciekawostek jest piwo "awiatik",niepasteryzowane,
zapakowane w piękny papier,warzone w browarze Kormoran - Olsztyn dla DIONIZOS-Radom oraz piwo Celtyckie z browaru Witnica wyprodukowane wg sugestii Petit Paris(restauracji w Szczecinie i Gdyni)
No nijak mi nie pasuje, że nie masz żadnego związku z tym sklepem.
ps. wpisuj proszę całą treść wiadomości w polu formularza przeznaczonym na treść - a nie część wpisujesz w polu tytułu a dalszą część w polu wiadomości.
No nijak mi nie pasuje, że nie masz żadnego związku z tym sklepem.
Bez cienia wątpliwości jest powiązany ze sklepem. Przecież wszystkie jego posty to reklama asortymentu. Dziwi mnie tylko Twoja postawa ART, a głównie to, że go jeszcze tolerujesz na tym portalu
Petrus33, masz 848 postów, jak nic kwalifikujesz się na PremiumUżytkownika
Ależ ART.....mnie kompletnie na ilości postów nie zależy. Na dowód tego proszę o skasowanie, wyzerowanie mojego licznika. Ja tu wchodzę tylko czasami i z coraz większą niechęcią. O czym wiesz doskonale. Pozdrawiam !
Byłem w okolicy, to wdepnąłem. Już wiem, dlaczego ostatni wpis w tym wątku jest sprzed dwóch lat.
Strata czasu. Wybór mikry (z niekoncernówek tylko Ciechan i Fortuna) i nie ma szans na oddanie butelek po innych piwach niż w ofercie, choćby były z tego samego browaru. Relikt epoki, która wciąż jakoś nie chce odejść na dobre.
Wg mnie należałoby wywalić ten sklep z listy punktów z ciekawymi piwami Chemmobile.
Przyjąłem od Ciebie dwie zwrotne butelki,które posiadamy w swoim asortymencie,nie wspomnę,że były one jakieś tłuste tak jak Twoja mała skrzyneczka,w której miałeś jakieś buteleczki oklejone sreberkami(podejrzewam,że były to butelki po czeskich piwach) i niezwrotny Okocim porter ,masz jakąś obsesję na punkcie Ciechana i Fortuny (bo to właśnie piwo zakupiłeś). Nie wprowadzaj w błąd użytkowników browar.biz i nie wypisuj takich głupot (bo uwierzę,że Cie konkurencja wysłała). Polecam zmienić okulistę bo obok w lodówce stoi: Cornelius pszeniczny, Johanes , Starowar, Namysłów pszeniczny, Namysłów Pils, Zamkowe niepasteryzowane i pasteryzowane, Raciborskie, Kormoran , Specjal , Okocim O.K. , Bosman , Piast , Krajan , Miłosław
Jeśli to chodziło tylko o butelki z którymi musiałeś wracać z powrotem, to jesteś żałosny,pozdrawiam
Comment