Warszawa, Abrahama 7a, Stamal

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jeack
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.06
    • 62

Brackie

"jelsi",bój się Boga,skąd Ty,mają-MASTNE,limitowana edycja na 200-lecie Cieszyna,pozdro

Comment

• jeack
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.06
      • 62

duży wybór jak zawsze-z ciekawostek jest piwo "awiatik",niepasteryzowane,

zapakowane w piękny papier,warzone w browarze Kormoran - Olsztyn dla DIONIZOS-Radom oraz piwo Celtyckie z browaru Witnica wyprodukowane wg sugestii Petit Paris(restauracji w Szczecinie i Gdyni)

Comment

• jeack
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2008.06
        • 62

oprócz Awiatika doszedł Bearnard z Kniei,Bearnard porter

warzona w browarza Krajan dla DIONIZOS-Radom,oraz z Witnicy niepasteryzowane o smaku:cytrynowym,jasne i ciemne o smaku miodowym,zielone

Comment

• jeack
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2008.06
          • 62

wiechało dziś Zawiercie oraz Kormoran-nowość Podpiwek

Warmiński,z Browaru na Jurze jest Jasne Pełne,Bursztynowe,Czekoladowe i Miodowe

Comment

• jeack
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2008.06
            • 62

doszedł Pilsweiser niepasteryzowany z Grybowa,Bernard

Mocny oraz Twelve niepasteryzowane z browaru Zodiak,Krzepkie z Kormorana i jest fajna promocja do 4 sztuk Perły otwieracz firmowy GRATIS

Comment

• jeack
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2008.06
              • 62

jest też piwo z browaru Jagiełło,Lipcowe niepasteryzowane,

Magnus,Special,Nałęczowskie mocne jasne i ciemne

Comment

• jeack
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2008.06
                • 62

piwo Żytnie z Konstancina po długiej

przerwie jest już dostępne

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jeack Wyświetlenie odpowiedzi
                  przerwie jest już dostępne
                  No nijak mi nie pasuje, że nie masz żadnego związku z tym sklepem.

ps. wpisuj proszę całą treść wiadomości w polu formularza przeznaczonym na treść - a nie część wpisujesz w polu tytułu a dalszą część w polu wiadomości.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• petrus33
                    Gość
                    • 2008.01
                    • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                    No nijak mi nie pasuje, że nie masz żadnego związku z tym sklepem.
                    Bez cienia wątpliwości jest powiązany ze sklepem. Przecież wszystkie jego posty to reklama asortymentu. Dziwi mnie tylko Twoja postawa ART, a głównie to, że go jeszcze tolerujesz na tym portalu

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23926

Petrus33, masz 848 postów, jak nic kwalifikujesz się na PremiumUżytkownika

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• petrus33
                        Gość
                        • 2008.01
                        • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                        Petrus33, masz 848 postów, jak nic kwalifikujesz się na PremiumUżytkownika
                        Ależ ART.....mnie kompletnie na ilości postów nie zależy. Na dowód tego proszę o skasowanie, wyzerowanie mojego licznika. Ja tu wchodzę tylko czasami i z coraz większą niechęcią. O czym wiesz doskonale. Pozdrawiam !

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23926

Hola hola, zanim niechęć zwiększy się na maksa, pamiętaj że czekamy na obiecaną listę "pierdów".

Comment

• Pankracy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2007.10
                            • 2797

Z nowości w tym sklepie m.in.
                            - Ciechan Lagerowe,
                            - Miłosław (Koźlak, Pilzner, Pszeniczne) (3,70 zł)
                            Last edited by Pankracy; 2011-11-25, 16:52.

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Byłem w okolicy, to wdepnąłem. Już wiem, dlaczego ostatni wpis w tym wątku jest sprzed dwóch lat.

Strata czasu. Wybór mikry (z niekoncernówek tylko Ciechan i Fortuna) i nie ma szans na oddanie butelek po innych piwach niż w ofercie, choćby były z tego samego browaru. Relikt epoki, która wciąż jakoś nie chce odejść na dobre.

Wg mnie należałoby wywalić ten sklep z listy punktów z ciekawymi piwami Chemmobile.

Comment

• jeack
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2008.06
                                • 62

Przyjąłem od Ciebie dwie zwrotne butelki,które posiadamy w swoim asortymencie,nie wspomnę,że były one jakieś tłuste tak jak Twoja mała skrzyneczka,w której miałeś jakieś buteleczki oklejone sreberkami(podejrzewam,że były to butelki po czeskich piwach) i niezwrotny Okocim porter ,masz jakąś obsesję na punkcie Ciechana i Fortuny (bo to właśnie piwo zakupiłeś). Nie wprowadzaj w błąd użytkowników browar.biz i nie wypisuj takich głupot (bo uwierzę,że Cie konkurencja wysłała). Polecam zmienić okulistę bo obok w lodówce stoi: Cornelius pszeniczny, Johanes , Starowar, Namysłów pszeniczny, Namysłów Pils, Zamkowe niepasteryzowane i pasteryzowane, Raciborskie, Kormoran , Specjal , Okocim O.K. , Bosman , Piast , Krajan , Miłosław

Jeśli to chodziło tylko o butelki z którymi musiałeś wracać z powrotem, to jesteś żałosny,pozdrawiam

Comment

Przetwarzanie...
                                X