Dojechało. Rycerz i Naturalne po 3,50, Naturalne Niefiltrowane po 4, Viva Hel chyba po 5. Wszystkie w bezzwrotnych. Niefiltrowane nie wyróżnia się już zawieszką, trzeba wślepić się w etykietę.
PS Drogę wyasfaltowali, ale próg z krawężnika na zjeździe został, chyba w myśl zasady "lepsze wrogiem dobrego".
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
A to ciekawe...
A co w tym dziwnego.
Niektóre sklepy specjalistyczne przez swoje dojścia miały zamiar nabyć kartony z tym piwem. Widać "Rodzinka" była pierwsza. Z tego co wiem jeszcze jeden sklep w Warszawie będzie prawdopodobnie miał w swojej ofercie to piwo (przywiezione z browaru w Cieszynie).
Wiecie może, po ile w Almie? Bo mam troszkę bliżej do niej, niż do "Rodzinki". A jutro degustacja. Ciekaw jestem, czy tak samo wyborne jest jak to, które degustowałem w Cieszynie
Wiecie może, po ile w Almie? Bo mam troszkę bliżej do niej, niż do "Rodzinki". A jutro degustacja. Ciekaw jestem, czy tak samo wyborne jest jak to, które degustowałem w Cieszynie
Ma być niedługo nowe piwko z Konstancina, zbożowe. Pierwsze tego typu w Polsce??
Wielu z moich znajomych, na moje pytanie, z czego się robi piwo ?.....odpowiada z pełnym przekonanien, że z chmielu. I są to ludzie z wyższym wykształceniem, podróżujący po świecie i pijący piwo od lat. Ja nawet nie komentuję ich wiedzy, bo po co
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33
Wielu z moich znajomych, na moje pytanie, z czego się robi piwo ?.....odpowiada z pełnym przekonanien, że z chmielu. I są to ludzie z wyższym wykształceniem, podróżujący po świecie i pijący piwo od lat. Ja nawet nie komentuję ich wiedzy, bo po co
Z rolnictwem mam tyle wspólnego co Pudzian z baletem. Bynajmiej pisząc zboże miałem na myśli żyto. Teraz jak mniemam zboża to nazwa rodziny roślin
Pozdrawiam serdelecznie
Comment