Jeszcze Żywe w promocji po 3 złote. Mazowieckiemu kończyła się data więc nie wziąłem po tym, co ostatnio czytałem na tym forum, Lubuskie nowa warka w zielonej butelce (też się przestraszyłem i nie wziąłem), Lipcowe niepasteryzowane z kartonowej warki, a Noteckie NP z aptecznej, tych też nie wziąłem Za to Grand Imperial Porter z dobrej warki (02.04.10), polecam.
Porter Łódzki już jest
Nowe Corneliusy po 4zł, porter za 4.50. Na dniach ma wjechać Gościszewo.
Pojawił się Lubusz za 2.50.
Uzupełniła się oferta z Niemiec (Felsen, Pyraser, Weissenohe, Dinkelacker-Schwaben Bräu).
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Gościszewo już jest - Rycerz, 2 rodzaje naturalnego i Viva Hell ceny odpowiednio... 3, 3,5 4 i 5. Jest nowy konstancin mocny a także zdrojowe niepasteryzowane z 1 warki w tym roku. Prawie wszystko już u mnie w plecaku oczywiście
Pojawiło się piwo z browaru restauracyjnego Grodzka z Lublina w butelkach 0,5l po 5,50 zł.
Z tego co widziałem był pils, pszeniczne, dunkel, alt, chyba jeszcze jakieś dwa, ale nie zwracałem za bardzo uwagi. Sam wziąłem alta.
Pojawiło się piwo z browaru restauracyjnego Grodzka z Lublina w butelkach 0,5l po 5,50 zł.
Z tego co widziałem był pils, pszeniczne, dunkel, alt, chyba jeszcze jakieś dwa, ale nie zwracałem za bardzo uwagi. Sam wziąłem alta.
Z wpisów w temacie o Browarze Grodzka 15 wynika, że to butelkowe jest tańsze niż w Lublinie. To chyba pierwszy przypadek tego typu w Polsce
Comment