Uuuuuu. Miałem okazję próbować go w czasie degustacji, jaka miała miejsce przy okazji giełdy w "Medicu". Tam było pięknie mętne. Chyba się jutro wybiorę po zaopatrzenie i porównam smaki. Tamto smakowało trochę jak pszenica, ale było bardziej ostre w smaku.
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Jest żytnie, jest. Dziś mnie sąsiad po zaopatrzenie wyciągnął, za co jestem mu wdzięczny Zanabyłem żytnie, przetestowałem, jest super! Spieszyć się, bo pomimo ceny (a jest warte ceny), schodzi całkiem ładnie. Trunki z Gościszewa, niestety, skończyły sięComment
-
Po raz kolejny wybór piwa na Pejzażowej mnie przerasta Szczególnie cieszy, że są tam piwa browarorestauracji a nie tylko z browarów przemysłowych."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A ja myślę, że Ciechan nie ma nic wspólnego z tą podwyżką. To raczej właściciele sklepów narzucają ekstra marżę na sprzedawane piwa. Być może koszty utrzymania sklepu się zwiększyły, albo były jakieś nieprzewidziane wydatki.Comment
-
Jak jest naprawdę, pewnie się nie dowiemy, ale nie wyobrażam sobie właściciela informującego klienta, że wprowadził podwyżkę z chęci większego zysku - chyba musiałby łyknąć eliksiru szczerości z Kajka i Kokosza.Comment
Comment