Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Witam
Tak się składa ,że do rodzinki mam jakieś 15 minut spacerkiem.
Po zwróceniu uwagi na termin przydatności piwka bodajże niemieckiego koźlaka usłyszałem ,że niektórzy wręcz pytają o piwka przeterminowane !?!
Ja wybierając piwka sprawdzam datę i ich po prostu nie biorę.
Cieszy mnie fakt ,że za piwami regionalnymi nie muszę się uganiać po Polsce gdzie cena paliwa podzielona na zakupioną ilość i tak jest wyższa od ceny piwa w rodzince
Pozdrawiam z belgiiZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
Składzik mam krótko, (od kwietnia) ale dziwią mnie trochę te problemy...
Ja, gdy ucieka mi termin przy niepasterach po prostu informuję o tym swoich kolegów którzy redukują problem za symboliczny upust (Rabat jak mawiał pewien Ś.P. znany kolekcjoner, to stolica maroka ). Jeszcze mi się ptfu, ptfu, (prócz ciechanowskiej pszenicy z pewnej wrocławskiej hurtowni, grubo przed terminem ale to jak zauważyłem kwestia trzymania towaru w nagrzanym blaszaku- zrezygnowałem z dostawcy), nic nie popsuło. Nie wiem, ale nie mogę sobie pozwolić na sprzedaż złego piwa chcąc prowadzić sklep z dobrym...Comment
-
Sklep już ponownie działa (w wakacje pn-sb 15:00-21:00).
Z nowości pojawiło sie piwo Miodowe z Pasieki Kubina. Cena coś koło 6 zł.
Poza tym świeża dostawa z Namysłowa Kozackiego Jasnego i Mocnego, z Sulimara Beczkowego Mocnego oraz Mocnego Dużego (wszystko butelka 0,5l.) a z Jagiełły Kazimierskie Jasne i Ciemne (część butelek z dziecięcymi etykietami przygotowanymi na festyn).Comment
-
-
Comment
-
Ja uważam, że na ten sklep trzeba chuchać i dmuchać. Bo jak go zabraknie to to miasto (i okolica) dopiero wtedy się przekona jaki skarb straciło.
Pana Arka przy każdej wizycie kliencie obowiązkowo męcz uwagami o przeterminowanym towarze.Comment
-
Skoro Pan Arek jest świadomy procederu i mu to zwisa, to równie dobrze będzie mu zwisała groźba kary w takiej wysokości, jaką dostał KałlandLast edited by Pendragon; 2010-08-14, 22:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No to jak jesteś taki odważny to zrób co ci tam w głowie siedzi. Tylko później nie jęcz na forum, że nie ma w Warszawie nigdzie porządnego sklepu z piwem, w którym za jednym razem można się zaopatrzyć w niemal cały przekrój polskiego piwowarstwa.
Ja uważam, że na ten sklep trzeba chuchać i dmuchać. Bo jak go zabraknie to to miasto (i okolica) dopiero wtedy się przekona jaki skarb straciło.
.
Czy sklep, który sprzedaje przeterminowane piwo, można nazwać porządnym? oto jest pytanieComment
-
No to jak jesteś taki odważny to zrób co ci tam w głowie siedzi. Tylko później nie jęcz na forum, że nie ma w Warszawie nigdzie porządnego sklepu z piwem, w którym za jednym razem można się zaopatrzyć w niemal cały przekrój polskiego piwowarstwa.
Pana Arka przy każdej wizycie kliencie obowiązkowo męcz uwagami o przeterminowanym towarze.Comment
-
Ja tam nie mam ani na co dmuchac, ani na co chuchac. Sklep jak każdy inny, tyle że mający w nosie prawo i swoich klientów.
Comment
Comment