Sklep będzie ponownie zamknięty - od 21 do 29 sierpnia.
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
29 to niedziela, a w te dni chyba jest zamknięty i bez urlopu.
W każdym razie, przez niedopatrzenie byłem tam w poniedziałek i akurat trafiłem na moment, w którym sklep był otwarty. Przy okazji dowiedziałem się, że będzie ponownie czynny od poniedziałku.Comment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Nie ma to jak pragmatyczne podejście do relaksuComment
-
Z nowości: sporo niemieckich Rauchbierów w krachlach (ok. 7,5 pln), pełen zakres Krakowskich z minibrowaru Płock (litrowe butle w przedziale 12-14 pln).Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Są nowości z Witnicy miodowe jasne/ciemne, cytrynowe i lubuskie zielone. Miodowe jasne to wreszcie coś dla narzekających na zbytnią miodowość Ciechana czy Orkiszowego z miodem. Jest klarowne, niepasteryzowane i dość piwne, choć baza piwna chyba ta sama co w cytrynowym - 4,2%Comment
Comment