Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
To bardzo dobra wiadomość. Może wreszcie będzie okazja zdegustować niepasteryzowanego Mazura
Warto dobrze się przyglądać cenom. Piwa które są trochę po upływie terminu ważności zostają zwykle przecenione. Jako że wszystko stoi w lodówkach nie natknąłem się jeszcze na zepsute. Tym samym ostatnio kupiłem Obołoń Aksamitne za 3,00 zł., a widziałem też Zdrojowe Pasteryzowane za 1,80 zł.
Taka mała uwaga natury prawnejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dzis zauważyłem w lodówce niepasteryzowanego Mazura, poza tym także inne piwa z Kormorana (Gold, Mocna Regina). Podobno w listopadzie ma się pojawić JanówBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Wybór ogromny, byłem wczoraj... ledwo się do domu zabrałem z tymi "ciężarami", ceny bardzo przystępne 2,50 - 3 zl, tylko Fortuna droga (4,70 za Czarne), więc skupiłem sie na inych piwach, których jeszcze nie piłem.
(Tiger Mocne, Tager Pils, Boner Mocne, Koźlak z Witnicy, Krajan specjal, Nakel, Gold z Kormorana, Mazur niepasteryzowany, Regina Mocne, Max Mocny, Konstancin Bardzo Mocny, Piwo Opata, Szafarza, Przeora)Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
Wybór imponujący, do tego trochę ciekawostek spoza Polski (wyspiarskie ale, La Trappe). Ceny do zaakceptowania, choć 3 zł za Konstancin to akurat przesada. Rzeczywiście pan przyjmuje każdą butelkę, taka mała oaza normalności w Polsce.Comment
-
Czytam, czytam i coraz bardziej mnie nosi, chyba się tam wkrótce wybiorę.....pomimo, że z Bielan mam kawał drogi
Szkoda, że w północnej Warszawie nie ma takiego sklepu. Mamy punkt na Rudnickiego, w którym jest spory wybór, ale prawie ciągle to samo. Na Wólczyńskiej jest ta budka z piwami, którą się kilka miesięcy temu zachwyciłem, dzisiaj asortyment niestety bardzo ubogi, z polskich piw jest tylko Ciechan i nic poza tym. Zagranica jeszcze się trzyma, ale są to drogie piwa. Mam wrażenie, że właścicielowi nie zależy na poszerzeniu oferty.Comment
-
Są już piwa z browarów Zodiak (małe i duże butelki) i Felsenbräu.
Poza tym pojawiły się: Kiper Pilsner, Krajan Koźlak i Korona.
W stałej ofercie nadal są piwa z Browaru na Jurze (małe i duże butelki), Kormorana (małe i duże butelki, nie ma aktualnie Mazura - będzie w przyszłym tygodniu) i Zwierzyńca (Zwierzyniec Pils).
Polowanie na Grybów trwa (właściciel nie odpuszcza i dalej stara się ściągnąć Pilsweisery).Last edited by Pankracy; 2008-11-29, 18:37.Comment
Comment