Był ktoś może ostatnio? Jestem ciekaw jak prosperuje jeden z pierwszych sklepów w Warszawie z piwami regionalnymi i rzemieślniczymi.
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Byłem pod koniec listopada - nadal duży wybór polskich oraz zagranicznych piw i nadal trzeba uważać na daty przydatności.Comment
-
A gdzie dokładnie jest wejście do tego sklepu? Kiedyś przy okazji przeszedłem się , było około 30min po teoretycznym otwarciu sklepu ale nie znalazłem wejścia.
Nazwa się nie zmieniła?W piwowarstwie domowym nie ma przegranych.
Każde niepowodzenie czegoś uczy.
Przegrasz dopiero wtedy, gdy nie spróbujesz!Comment
-
Wejście jest tam gdzie zawsze. Drzwi oblepione reklamami piwa. Jak sklep jest otwrty to zawsze przed drzwiami stoi plastikowa reklama (nie pamiętam czego). Jak już tam trafisz, to najlepiej poprosić Pana Arka o numer telefonu i przed kolejną wizytą kontrolnie zadzwonić, czy otwarte....Comment
-
Comment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
A najbezpieczniej po prostu pójść gdzie indziej.Comment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Byłem dokładnie przy tym sklepie, czyli po prostu było zamknięte. Sklep nie nazywa się już RODZINKA BIS, a do tego drzwi od środka były zawalone skrzynkami dlatego nie byłem pewien czy to wejście.
W każdym razie, szkoda mojego czasu żeby tam latać, w tamtej okolicy są alkohole które przynajmniej wiem że będą otwarte. Dzwonić przed przyjściem? No bez przesadyW piwowarstwie domowym nie ma przegranych.
Każde niepowodzenie czegoś uczy.
Przegrasz dopiero wtedy, gdy nie spróbujesz!Comment
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Swoją drogą gratulacje za okrągłą rocznicę dla Was obydwuOstatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2015-01-06, 20:42.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.