Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziTo bardzo dobra wiadomość. Może wreszcie będzie okazja zdegustować niepasteryzowanego Mazura
Warto dobrze się przyglądać cenom. Piwa które są trochę po upływie terminu ważności zostają zwykle przecenione. Jako że wszystko stoi w lodówkach nie natknąłem się jeszcze na zepsute. Tym samym ostatnio kupiłem Obołoń Aksamitne za 3,00 zł., a widziałem też Zdrojowe Pasteryzowane za 1,80 zł.
Taka mała uwaga natury prawnejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dzis zauważyłem w lodówce niepasteryzowanego Mazura, poza tym także inne piwa z Kormorana (Gold, Mocna Regina). Podobno w listopadzie ma się pojawić JanówBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Wybór ogromny, byłem wczoraj... ledwo się do domu zabrałem z tymi "ciężarami", ceny bardzo przystępne 2,50 - 3 zl, tylko Fortuna droga (4,70 za Czarne), więc skupiłem sie na inych piwach, których jeszcze nie piłem.
(Tiger Mocne, Tager Pils, Boner Mocne, Koźlak z Witnicy, Krajan specjal, Nakel, Gold z Kormorana, Mazur niepasteryzowany, Regina Mocne, Max Mocny, Konstancin Bardzo Mocny, Piwo Opata, Szafarza, Przeora)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika major_bien Wyświetlenie odpowiedzi...Regina Mocne...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziAle to ta "nowa" Regina?
Comment
-
-
Wybór imponujący, do tego trochę ciekawostek spoza Polski (wyspiarskie ale, La Trappe). Ceny do zaakceptowania, choć 3 zł za Konstancin to akurat przesada. Rzeczywiście pan przyjmuje każdą butelkę, taka mała oaza normalności w Polsce.
Comment
-
-
Czytam, czytam i coraz bardziej mnie nosi, chyba się tam wkrótce wybiorę.....pomimo, że z Bielan mam kawał drogi
Szkoda, że w północnej Warszawie nie ma takiego sklepu. Mamy punkt na Rudnickiego, w którym jest spory wybór, ale prawie ciągle to samo. Na Wólczyńskiej jest ta budka z piwami, którą się kilka miesięcy temu zachwyciłem, dzisiaj asortyment niestety bardzo ubogi, z polskich piw jest tylko Ciechan i nic poza tym. Zagranica jeszcze się trzyma, ale są to drogie piwa. Mam wrażenie, że właścicielowi nie zależy na poszerzeniu oferty.
Comment
-
-
Są już piwa z browarów Zodiak (małe i duże butelki) i Felsenbräu.
Poza tym pojawiły się: Kiper Pilsner, Krajan Koźlak i Korona.
W stałej ofercie nadal są piwa z Browaru na Jurze (małe i duże butelki), Kormorana (małe i duże butelki, nie ma aktualnie Mazura - będzie w przyszłym tygodniu) i Zwierzyńca (Zwierzyniec Pils).
Polowanie na Grybów trwa (właściciel nie odpuszcza i dalej stara się ściągnąć Pilsweisery).Last edited by Pankracy; 2008-11-29, 18:37.
Comment
-
Comment