Przechodząc do adrem'u , czy ktoś wie, jak wygląda stan piw "kowalowych" w Rodzince? Chodzi mi o także o prognozy do końca tego tygodnia "w tym temacie". Z góry dzięki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
I trochę więcej niż zwykła koncesja. Stąd dotychczas żaden na to nie poszedł.
Mnie się wydaje, że nikt na to nie poszedł, bo to się słabo opłaca. Z butelkami jest sporo roboty.
Z resztą kto to wie, na jakich zasadach współpraca przebiega w tym przypadku.
Ostatnia zmiana dokonana przez darko; 2009-06-03, 10:13.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Dotarłem dziś rano, narażając zawieszenie i miskę olejową mego pojazdu.
Trudno trafić, ale tylko za pierwszym razem
Czy coś zmieniło się jeśli chodzi o dojazd od tego czasu? No i jak tam w ogóle najlepiej podjechać autem? Na moim planie z 2006 ulica jest, ale jednocześnie jest zaznaczony ślad projektowanej nowej Bukowińskiej, która łączy się z Wilanowską na wysokości Rolnej. Czy ta ulica jest już wybudowana? Jeśli nie to czy da się wjechać od Wilanowskiej, czy tylko od Puławskiej przez Domaniewską i Bukowińską?
I teraz drugie pytanie - ponoć sklep trudno znaleźć. To jest budynek w kształcie litery C po lewej stronie Pejzażowej jak się domyślam. W której części budynku znajduje się ten sklep?
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-06-16, 11:40.
Wjedziesz tylko od Puławskiej, Domaniewską i Bukowińską (100 m. po nierównych płytach). Wjazd od Wilanowskiej jest ciągle nie zrobiony.
Sklep leży w tej bryle "C" - po lewej strony Pejzażowej, wejście od ulicy, pod filarami, w witrynie plakaty niekoncernówek.
Powodzenia
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
Comment