jest nowy sklep na Hetmańskiej na gocławku cały zestaw kormorana noteckie i zawiercie mam nadzieję że tak się utrzyma super a i jeszcze raciborskie
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
O ciemnym Kormoranie póki co mówią tylko... klienci
Pan Arek jak zwykle uśmiechnięty - dla każdego coś znajdzie - nawet zimnego "Króla" spod lady Żeby tylko klient był zadowolonyComment
-
Wspomniana niedawną przez Żą dostawa bocków faktycznie jest spora ale ceny...
Nic nie schodzi poniżej 7zł, zdecydowana większość to 8zł albo więcej, pan Arek przebił nawet "Jolę" ale u niego jakoś nie da się uzasadnić cen lokalizacją czy wyprawami po piwo przez pół Europy.
Ceny tym bardziej wkurzają, że w niedalekiej przecież Łodzi te piwa kosztują poniżej 6zł więc następnym razem chyba zrobimy sobie z kolegami wycieczkę - zrzutka na paliwo, skrzynki do bagażnika a i tak wyjdziemy sporo taniejNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
A jak chcesz pakować skrzynki do bagażnika, to zastanów się nad opcją Łódź + Piotrków, chyba warto... .Comment
-
-
Comment
-
Panowie temat Wam ucieka.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Były też piwa litewskie Vilniaus Alus i prawie cała lada z jakimiś niemieckimi kellerami.Comment
Comment