Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika j_Q
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziNie pytałem tylko kupiłem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTak bez pytania? Cham i prostak!
A nie, już wypiłemZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziNie pytałem tylko kupiłem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziCo jest ciekawego poza Pintami?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNie piłem, ale już czeka w lodówce na wypicie, za to po produkty Browaru Południe to może się wybiorę. Coś ciekawego spoza Polski?
Z ciekawostek niepiwnych jest kilka cydrów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziCoś ciekawego spoza Polski?
Svijany Maz 11
Podskalak
Skalak 13
Holba
Wszystkie po 5zł (w tym kaucja).Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziNic szczególnie godnego uwagi nie zauważyłem. Niemieckich jak na lekarstwo, w lodówce stoi cała bateria rosyjskich, ale chyba tylko jasnych.
Z ciekawostek niepiwnych jest kilka cydrów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika daniek Wyświetlenie odpowiedziMożna wiedziec co z ruskich piwek dostępne??
Comment
-
Comment