to co do rosyjskich wypatrzyłem dziś 'białego niedźwiedzia" - mocny, jasny i żywy
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VASYL Wyświetlenie odpowiedziUwaga zmiana !!! Poniedziałek, wtorek i środa czynne.
Comment
-
-
Dzień dobry. Czy ktoś był dziś w Rodzince i wie, że jest normalnie otwarta? Ostatnio pocałowałem klamkę (gdybym wszedł na forum to wiedziałbym, że wyjątkowo zamknięta). Dziś się specjalnie wybieram z okazji świąt i nie chciałbym znów jechać na próżno.
Z góry dziękuję za informację.Last edited by Andższey; 2011-08-05, 14:18."(...)ałus (prasłowo; cerk. oł i ołowina, dziś tylko u Słowieńców znane: (w)ol, 'piwo', wolar, 'piwowar'; nie pożyczka z niem., nord. ol, 'piwo', 'biesiada', ang. ale, lecz z niem spólne, jeden z tych nielicznych wyrazów celtycko-niemiecko-słowiańskich, dowodzących wędrówki czy spólnoty nazw i rzeczy na Północy Europy(...)"
Comment
-
-
Dziękuję, dziękuję . Byłem i nabyłem. Jak zwykle bardzo miło. Kontynuuję przegląd polskich piw, czyli nadrabiam zaległości, a ten sklep nadaje się do tego jak żaden inny.
Pozdrawiam"(...)ałus (prasłowo; cerk. oł i ołowina, dziś tylko u Słowieńców znane: (w)ol, 'piwo', wolar, 'piwowar'; nie pożyczka z niem., nord. ol, 'piwo', 'biesiada', ang. ale, lecz z niem spólne, jeden z tych nielicznych wyrazów celtycko-niemiecko-słowiańskich, dowodzących wędrówki czy spólnoty nazw i rzeczy na Północy Europy(...)"
Comment
-
-
termin do spożycia to 25 .08.2011 a w Niedziele wypadają moje 36 urodziny
wiec te 45 sztuk to nie taka duża ilość
do tego dochodzi długi weekend
ojjjj może być małoooo
ps. moja druga połowica mówi mi że jestem opojem. Ja jej na to że nie opój tylko smakosz.
A ona co to za różnica?Ja-
KOLOSALNA :] opój pije byle co a ja smakuje a że lubię duże ilości pyszengo piwka to już inna różnica :]
Comment
-
Comment