W piątek widziane kilka nowości: Corneliusy Grejpfrut i Koźlak, Trybunał Miodowe, Maćkowe Miodowe. Ma pojawić się wkrótce Trybunał Trójsłodowe.
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziW piątek widziane kilka nowości: Corneliusy Grejpfrut i Koźlak, Trybunał Miodowe, Maćkowe Miodowe. Ma pojawić się wkrótce Trybunał Trójsłodowe.
Comment
-
-
Spieszę donieść, że wczoraj pojawiło się w "Rodzince" piwo z browaru Haust z Zielonej Góry. Z wizyty w browarze pan Arek przywiózł:
- pils,
- pszeniczne,
- red,
- ciemne (testowane wczoraj, przepyszny, lekko słodkawy porter)
- specjalne (Witbier), warzone z dodatkiem słodu pszenicznego, o ciekawym, cytrusowo - kwiatowym aromacie i cytrusowym smaku.
ART, czy mógłbyś dodać Witbiera do listy piw?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika j_Q Wyświetlenie odpowiedziSpieszę donieść, że wczoraj pojawiło się w "Rodzince" piwo z browaru Haust z Zielonej Góry. Z wizyty w browarze pan Arek przywiózł:
- pils,
- pszeniczne,
- red,
- ciemne (testowane wczoraj, przepyszny, lekko słodkawy porter)
- specjalne (Witbier), warzone z dodatkiem słodu pszenicznego, o ciekawym, cytrusowo - kwiatowym aromacie i cytrusowym smaku.
ART, czy mógłbyś dodać Witbiera do listy piw?
Comment
-
-
Podpiwek Warmiński na pewno był kilka dni temu, bodajże to był ubiegły piątek.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Zdecydowanie polecam. Świetne zaopatrzenie tylko trochę mały ten sklepik.Trzeba uważać na przerwę 13-15 gdyż jak byłem o 1530 to jescze zamkniete bylo. Dopiero po 16 sklep był czynny. Odnośnie przeterminowaych piw. Kupiłem portera łódzkiego po terminie 2 miesiące ale to w tym pzypadku na plus tylko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzija widziałem krzepiaka w środę. poza tym dojechały różne niemce i blokują ladę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VASYL Wyświetlenie odpowiedziw sobotę nieczynne !!!
Comment
-
-
W końcu nie wytrzymałem i muszę coś powiedzieć. Pomimo tego że sklep darzę dużą sympatią i fajnie że jest miejsce gdzie można naprawdę dobrze się zaopatrzyć to irytuje mnie coraz bardziej to że trafiają mi się często piwa wyraźnie utlenione a nawet już skwaśniałe!!!! Nagminnym jest tam proceder sprzedawania piw po terminie oraz przetrzymywania ich na oświetlonych półkach w temperaturze pokojowej! Ja rozumiem że tu sytuacja jest nieco nietypowa bo Panu udało się stworzyć kultowy sklepik niejako z przypadku bo wiedza o piwie jest u Pana dość skromna i chyba się nie spodziewał że tak to się wszystko rozwienie ale sprzedawanie piwa nienadającego się do wypicia jest już w mojej skromnej opinii nieco przesadą. Zwłaszcza że ceny piw nie należą tam do najniższych i jest to bardzo nie fair w stosunku do nas klientów z nieco wyższymi wymaganiami co do jakości piw które pijamy. Uważam że jak już się coś robi to powinno się to robić dobrze do końca i być świadomym co się sprzedaje świadomym konsumentom. Moją czarę goryczy przelał zakup kilku wyrobów Pinty po 6 zł z których większość była niestety niepijalna z powodu gigantycznego utlenienia! Polacam zatem aby uważać na zakupy nie tanich Pint w Rodzince.
Comment
-
Comment