Niestety zgubiłem numer telefonu do pana Arka. Czy może ktoś z was mógłby go udostępnić?
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
-
Jakie są godziny otwarcia tego sklepu? Byłem dziś około 9:25, wg kartki na drzwiach powinno być czynne od 9:00. Tymczasem drzwi zamknięte, w środku lekki bałagan i brak żywej duszy. Szkoda, bo chciałem zobaczyć ich asortyment. Wobec zamkniętej Rodzinki poszło zamówienie łącznikiem w Piwonii.Comment
-
Godziny teoretycznie są takie jak na kartce, ale traktowane dość swobodnie. Pojawianie sie przed 10 jest ryzykowne.Comment
-
Comment
-
Usprawiedliwiajac się pan Arek mówi, że sam zajmuje sie wszystkim i zdarza mu się nie zdążyć z hurtowni, czy z urzędu.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Od pewnego czasu jestem klientem tego sklepu. Z czystym sumieniem można stwierdzić, że jest tu chyba największy w Warszawie i okolicach wybór piw z polskich browarów regionalnych (są też jakieś wynalazki robione dla Świata Piw i dla Łeby), jest AleBrowar i Pinta w aktualnej reprezentacji; z ostatnich nowości to: nowa linia z Krajana, Brok stout, 3 rodzaje celtyckiego z Jako; są też piwa z browarów restauracyjnych (m.in. Widawa, Haust, Grodzka). Są także piwa zagraniczne: z USA (Flying dog, Anchor, Alaskan, Anderson Valley), szkocki Brewdog i Williams, jest spora reprezentacja czeskich (z ciekawostek są 2 niefiltrowane ze Svijan) i niemieckich (najwięcej Tuchera i Felsena ale jest też sporo innych a także 2 „korkowane” specjalne piwa z browaru Hachenburger, chyba porter i red ale), jest też trochę rosyjskich, słowackich, litewskich, estońskich. Więcej nie pamiętam, aha jest także trochę polskich koncerniaków jeśli kogoś interesuje.Comment
Comment