Niestety zgubiłem numer telefonu do pana Arka. Czy może ktoś z was mógłby go udostępnić?
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Jakie są godziny otwarcia tego sklepu? Byłem dziś około 9:25, wg kartki na drzwiach powinno być czynne od 9:00. Tymczasem drzwi zamknięte, w środku lekki bałagan i brak żywej duszy. Szkoda, bo chciałem zobaczyć ich asortyment. Wobec zamkniętej Rodzinki poszło zamówienie łącznikiem w Piwonii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJakie są godziny otwarcia tego sklepu? Byłem dziś około 9:25, wg kartki na drzwiach powinno być czynne od 9:00. Tymczasem drzwi zamknięte, w środku lekki bałagan i brak żywej duszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziByłem wczoraj, ale po 16 i było otwarte, poranne wizyty uskuteczniam jedynie w soboty.
Wczoraj był Krakowiak Ciemny i Czarny Kot Toffi - z nowości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJeśli faktycznie jest tak jak piszecie, że takie sytuacje się powtarzają to uważam, że ze strony właścicieli sklepu to bardzo niepoważne traktowanie klientów.
Usprawiedliwiajac się pan Arek mówi, że sam zajmuje sie wszystkim i zdarza mu się nie zdążyć z hurtowni, czy z urzędu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziByło coś z Sachsenberga albo Hausta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bojano Wyświetlenie odpowiedziWe wtorek rano z Hausta był koźlak, pils i pszenica (nie wiem co z nią było nie tak, ale gorszy w smaku, jak dla mnie, jest tylko "pszeniczniak" lubuski )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziByłem wczoraj, ale po 16 i było otwarte, poranne wizyty uskuteczniam jedynie w soboty.
Wczoraj był Krakowiak Ciemny i Czarny Kot Toffi - z nowości.
Comment
-
-
Od pewnego czasu jestem klientem tego sklepu. Z czystym sumieniem można stwierdzić, że jest tu chyba największy w Warszawie i okolicach wybór piw z polskich browarów regionalnych (są też jakieś wynalazki robione dla Świata Piw i dla Łeby), jest AleBrowar i Pinta w aktualnej reprezentacji; z ostatnich nowości to: nowa linia z Krajana, Brok stout, 3 rodzaje celtyckiego z Jako; są też piwa z browarów restauracyjnych (m.in. Widawa, Haust, Grodzka). Są także piwa zagraniczne: z USA (Flying dog, Anchor, Alaskan, Anderson Valley), szkocki Brewdog i Williams, jest spora reprezentacja czeskich (z ciekawostek są 2 niefiltrowane ze Svijan) i niemieckich (najwięcej Tuchera i Felsena ale jest też sporo innych a także 2 „korkowane” specjalne piwa z browaru Hachenburger, chyba porter i red ale), jest też trochę rosyjskich, słowackich, litewskich, estońskich. Więcej nie pamiętam, aha jest także trochę polskich koncerniaków jeśli kogoś interesuje.
Comment
-
Comment