Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
-
Dotarła Oto Mata IPA z Pinty, Piwo z Dębowej Beczki z Konstancina oraz Piwo Tarnowskie sygnowane przez Dionizosa.Comment
-
I znowu nie wiadomo co kupować! Kolejna dostawa kilkudziesięciu zagranicznych smakołyków - dużo Wielkiej Brytanii: Titanic, Batemans, Wychwood, Marstons, Jennings, Buxton, Thornbridge i jeszcze jakieś inne; z Holandii: Emelisse, Brouwerij t'ij, Jopen; włoskie z Lambrate i Del Ducato; jest też Australia - Coopers; i jeszcze jakieś z USA. Dojechało też trochę czeskich - m.in. Tambor, Herold. Z polskich też sporo nowości: 4 Ministry z Zawiercia, Gruit, Gdańskie z Łebskich, nowe z Krajcara; a dla miłośników koncernówek: Lech Shandy Orange i Książęce Ryżowe. Dawno po tygodniowej nieobecności nie miałem takiego oczopląsu a jeszcze zapowiadane są Dymy z Olbrachta.Comment
-
I znowu nie wiadomo co kupować! Kolejna dostawa kilkudziesięciu zagranicznych smakołyków - dużo Wielkiej Brytanii: Titanic, Batemans, Wychwood, Marstons, Jennings, Buxton, Thornbridge i jeszcze jakieś inne; z Holandii: Emelisse, Brouwerij t'ij, Jopen; włoskie z Lambrate i Del Ducato; jest też Australia - Coopers; i jeszcze jakieś z USA. Dojechało też trochę czeskich - m.in. Tambor, Herold. Z polskich też sporo nowości: 4 Ministry z Zawiercia, Gruit, Gdańskie z Łebskich, nowe z Krajcara; a dla miłośników koncernówek: Lech Shandy Orange i Książęce Ryżowe. Dawno po tygodniowej nieobecności nie miałem takiego oczopląsu a jeszcze zapowiadane są Dymy z Olbrachta.
i zastosować się.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
I znowu nie wiadomo co kupować! Kolejna dostawa kilkudziesięciu zagranicznych smakołyków - dużo Wielkiej Brytanii: Titanic, Batemans, Wychwood, Marstons, Jennings, Buxton, Thornbridge i jeszcze jakieś inne; z Holandii: Emelisse, Brouwerij t'ij, Jopen; włoskie z Lambrate i Del Ducato; jest też Australia - Coopers; i jeszcze jakieś z USA. Dojechało też trochę czeskich - m.in. Tambor, Herold. Z polskich też sporo nowości: 4 Ministry z Zawiercia, Gruit, Gdańskie z Łebskich, nowe z Krajcara; a dla miłośników koncernówek: Lech Shandy Orange i Książęce Ryżowe. Dawno po tygodniowej nieobecności nie miałem takiego oczopląsu a jeszcze zapowiadane są Dymy z Olbrachta.
Bo nie ma miejsca. Stoją w kartonach i skrzynkach. Pan Arek informuje o tym.
Można sobie spokojnie wszędzie pozaglądać.Comment
Comment