Był ktoś może ostatnio? Jestem ciekaw jak prosperuje jeden z pierwszych sklepów w Warszawie z piwami regionalnymi i rzemieślniczymi.
Warszawa, Pejzażowa 2 lok. U-2 (Mokotów), Rodzinka Bis
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xenon75 Wyświetlenie odpowiedziBył ktoś może ostatnio? Jestem ciekaw jak prosperuje jeden z pierwszych sklepów w Warszawie z piwami regionalnymi i rzemieślniczymi.
Comment
-
-
A gdzie dokładnie jest wejście do tego sklepu? Kiedyś przy okazji przeszedłem się , było około 30min po teoretycznym otwarciu sklepu ale nie znalazłem wejścia.
Nazwa się nie zmieniła?W piwowarstwie domowym nie ma przegranych.
Każde niepowodzenie czegoś uczy.
Przegrasz dopiero wtedy, gdy nie spróbujesz!
Comment
-
-
Wejście jest tam gdzie zawsze. Drzwi oblepione reklamami piwa. Jak sklep jest otwrty to zawsze przed drzwiami stoi plastikowa reklama (nie pamiętam czego). Jak już tam trafisz, to najlepiej poprosić Pana Arka o numer telefonu i przed kolejną wizytą kontrolnie zadzwonić, czy otwarte....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boney Wyświetlenie odpowiedziA gdzie dokładnie jest wejście do tego sklepu? Kiedyś przy okazji przeszedłem się , było około 30min po teoretycznym otwarciu sklepu ale nie znalazłem wejścia.
Nazwa się nie zmieniła?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sajbeer Wyświetlenie odpowiedzi
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boney Wyświetlenie odpowiedziA gdzie dokładnie jest wejście do tego sklepu? Kiedyś przy okazji przeszedłem się , było około 30min po teoretycznym otwarciu sklepu ale nie znalazłem wejścia.
A najbezpieczniej po prostu pójść gdzie indziej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi"Teoretyczne" to słowo-klucz. Takich jak ty było więcej, bezpiecznym buforem wydaje się godzina od otwarcia lub przerwy obiadowej.
A najbezpieczniej po prostu pójść gdzie indziej.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Byłem dokładnie przy tym sklepie, czyli po prostu było zamknięte. Sklep nie nazywa się już RODZINKA BIS, a do tego drzwi od środka były zawalone skrzynkami dlatego nie byłem pewien czy to wejście.
W każdym razie, szkoda mojego czasu żeby tam latać, w tamtej okolicy są alkohole które przynajmniej wiem że będą otwarte. Dzwonić przed przyjściem? No bez przesadyW piwowarstwie domowym nie ma przegranych.
Każde niepowodzenie czegoś uczy.
Przegrasz dopiero wtedy, gdy nie spróbujesz!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziWow! Ale wybudzony śpioch! Za 11 dni stuknie 9 lat dokładnie od rejestracji
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziDla mnie wychodzi, że to już będzie za kilka dni, pełne 10 lat na forum. Rejestrowaliśmy się z sajbeer-em tego samego dnia. Ja zaraz po nim. Ale w postach jestem cit lepszy.
Swoją drogą gratulacje za okrągłą rocznicę dla Was obydwuLast edited by wpadzio; 2015-01-06, 20:42.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boney Wyświetlenie odpowiedziDzwonić przed przyjściem? No bez przesady
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie nadanżasz. Tego typu procedura podkreśla ekskluzywność sklepu i indywidualne podejście do każdego klienta .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziDo mnie to sklep dzwoni.
Comment
-
Comment