Sklep na samym rogu kamienicy, w suterenie na skrzyżowaniu z Poznańską. Oprócz masówek zauważyłem niespodziankę, krakowskie piwo Bacowy Mocne za 3,90 zł
Warszawa, Nowogrodzka 40, Delikatesy
Collapse
X
-
Warszawa, Nowogrodzka 40, Delikatesy
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
-
-
Co obecnie rozumiesz pod słowem "Krakowskie Piwo" ? Piwo z browaru Krakowskiego w Hotelu w Płocku czy piwo z Krakowa tzn z Relakspola ? Jeśli to piwo z Płocka to prosiłbym Cię Becik o odłożenie mi tej ety jeśli jeszcze ją masz.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziCo obecnie rozumiesz pod słowem "Krakowskie Piwo" ? Piwo z browaru Krakowskiego w Hotelu w Płocku czy piwo z Krakowa tzn z Relakspola ? Jeśli to piwo z Płocka to prosiłbym Cię Becik o odłożenie mi tej ety jeśli jeszcze ją masz.
W Płocku będę w przeciągu 1,5 miesiąca, w obu browarkach więc jak będę nowości to komplecik masz zarezerwowany.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Kiedyś w tym sklepie była też Łomżabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jest nadal i jeszcze kilka pozycji Ambera, Żywe i PorterGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi(...) Piwo z browaru Krakowskiego w Hotelu w Płocku czy piwo z Krakowa tzn z Relakspola ?(...)
Comment
-
-
to zależy czy miał na myśli nazwisko czy nie wszak "browar Krakowskiego" jest prawidłowy, "Browar Krakowskiego" hipotetycznie też, ale pierwszy jest zgodny z prawdą a drugi jest jedynie wyimaginowanyLast edited by ART; 2008-09-23, 12:46.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
właśnie to miałem na myśli. Pojechałem tylko nazwiskiem bo nie znam imienia właścicielaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment