Jakieś spostrzeżenia, uwagi odnośnie asortymentu?
Warszawa, Galeria Rembielińska, Delikatesy Delima
Collapse
X
-
Zgadza się, ale to KLIENCI zakładają wątki na nie właściciele sklepów!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZgadza się, ale to KLIENCI zakładają wątki na nie właściciele sklepów!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZgadza się, ale to KLIENCI zakładają wątki na nie właściciele sklepów!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJakoś nie przypominam sobie, abyście podobnymi tekstami atakowali Dyrektora.
Dopawcia, chwali się, że chcesz nam pójść na rękę i uwzględniać uwagi co do asortymentu, ale zdrowe zasady tego działu są takie, że temat zakłada klient i on właśnie opisuje w nim asortyment, chyba że osoba związana ze sklepem (właściciel lub przedstawiciel) wykupi reklamę.
Comment
-
-
Żą, dzięki. Ale ja wcześniej sprawdziłem tamten temat i nie znalazłem tam negatywnych wypowiedzi osób krytykujących w niniejszym.
Poza tym, nie rozumiem tego. Czy naprawdę nie byłoby lepiej gdyby WSZYSCY właściciele DOBRYCH sklepów z piwem wrzucali nam co jakiś czas info o nowościach? Przecież żaden z nich nie zdecyduje się na płatną reklamę, skoro:
- dotrze z nią do klienta ogólnopolskiego, zamiast lokalnego,
- zawsze znajdzie się miły klient, który zrobi to za niego, choć nie zawsze dokładnie.
Ja rozumiem, że Kopyr czy Dyrektor to nasi koledzy, ale dajmy nowemu szansę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziDopawcia, to właściciel dobrego sklepu z piwem ? Nie widać powyżej, ani tego co oferuje, z piwa chociażby.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJa rozumiem, że Kopyr czy Dyrektor to nasi koledzy, ale dajmy nowemu szansę.
Jeśli jestem w błędzie, to cóż, więcej moralizować na ten temat nie będę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa rozumiem, że Kopyr i Dyrektor uiszczają opłatę za reklamęLast edited by kopyr; 2008-12-17, 16:19.
Comment
-
Comment