Właśnie zauważyłem, że do 27.06 trwa tam festiwal piwa świata - rabaty na piwa importowane do -30%, a w regularnej promocji do 30.06 mają Corneliusy po 3,49
Warszawa, Galeria Rembielińska, Delikatesy Delima
Collapse
X
-
Byłem dziś, kupiłem kilka piw ale promocja nie powala na kolana.
Przede wszystkim zmienił się asortyment: Belgia wyparowała (pracownik zapytany o te piwa nie wiedział za bardzo, czy wrócą), zostały jakieś resztki ale nie są objęte promocją, zniknęły niemieckie pszenice.
Doszedł asortyment Sulimaru: Corneliusy po 3,49-3,99, pszenicy niestety nie widziałem, oraz piwa importowane przez nich (Engel, Kulmbacher, Stiegl).
Engela taniej w Warszawie jeszcze nie widziałem (np. 4,39 za Kristallweizen, reszta nieco droższa ale nadal przyzwoicie), Kulmacher podobnie jak w LeClerku, Stiegl w okolicach 4zł.
Promocją są objęte również piwa angielskie (od 6,99) ale te upusty różnią się znacznie przy poszczególnych piwach oraz tak jak pisał keto La Trappe.
Samo piwo porozrzucane na 3 różnych stoiskach bez ładu i składu, to samo piwo stoi czasem w 2 miejscach. Burdel z cenami, na niektóre piwa cen nie ma wcale a czytnik cen w sklepie nie działaNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziSamo piwo porozrzucane na 3 różnych stoiskach bez ładu i składu, to samo piwo stoi czasem w 2 miejscach. Burdel z cenami, na niektóre piwa cen nie ma wcale a czytnik cen w sklepie nie działa
Comment
-
-
Ha, ja znalazłem Belgijskie piwa - Gouden Carolus. Ambrio, Classic i Triple w cenach odpowiednio 8,49/8,99/9,29, nie przecenione nawet o grosz. I jeden, jedyny zestaw Schofferhofer. Ale za to Hoegaarden był w promocji - przeceniony z bodajże 6,99 na 6,29JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pozwolę sobie się nie zgodzić z częścią Twojej wypowiedzi. Sklep faktycznie jest jednym z lepszych na Bródnie ale tylko dlatego, że jest to piwna pustynia. Za to wybór dobry na pewno nie jest: poza tym co można znaleźć w Carrefour (piwa angielskie, Weihenstephaner) jest jeszcze Engel (w mało atrakcyjnych cenach) i Andechs (przeterminowany o 2 miesiące i dalej za 10zł...).
Cała Belgia zniknęła na dobre, zostało jeszcze La Trappe, jakieś hiszpańskie Alhambry czy San Miguel.
Z piw rodzimych jest Amberowski Koźlak (ale pojawia się i znika), Corneliusy i Konstancin (z czego większość niepasteryzowanych z Konstancina stoi normalnie na półce a w sklepie jest raczej ciepło )
Co do promocji - była raz na piwa zagraniczne, owszem, skorzystałem i byłem zadowolony. Dawniej przeceniali piwa zbliżające się do terminu (m.in. w ten sposób spróbowałem kilku piw niemieckich) teraz tego nie robią i efekty są takie, jak pisałem powyżej.
Dla mnie ten sklep jeśli chodzi o piwo praktycznie nie istnieje. Wystarczy przejechać się kawałek i masz PiP w M1 albo Auchan na Modlińskiej, obydwa zaopatrzone lepiej i z nieco rozsądniejszymi cenami.Last edited by Tapir; 2011-01-19, 21:04.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
Comment