Jeszcze 2 lata temu asortyment sklepu był wybitny. Można było dostać browarki z całego świata w cenach często przekraczających 100 zeta. W tej chwili nie jest już tak pięknie ale warto zajrzeć. Wszelkie polskie komercyjne oczywiście są. Przyzwoity wybór piw regionalnych (mają m.in. Złote Lwy) i zmieniająca się oferta zagranicznych piw (Palm w szampańskiej butelce 0.75, Zipfer, i różne niemieckie, ukraińskie, czeskie,itp)
Sulejówek, Kombatantów 78, M&L Delikatesy
Collapse
X
-
Są Ciechany i Lwówki na stałe a i Konstancin wszedł mam nadzieję na dobre. Jest trochę piw z Ambera, Krajana, są jakieś Korony Książęce itp. Jeśli chodzi o zagranieczne piwa to jest bida z nędzą. Jest Zipfer, Obłonie, coś ze Spendrupsa ze Szwecji (stoi już parę miesięcy u mnie na półce), czasami się jakieś niemieckie rzeczy pojawiają (oczywiście Franziskanery, Paulanery, Faustusy itp. są cały czas).
Ogólnie zrobiło się trochę bidnie, przede wszystkim Kormorana mi tu brakuje. Poza tym mają całą gamę produktów benedyktyńskich ale z pominięciem piwTylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
Comment