Warszawa, Bora Komorowskiego 65 (Praga Południe), Maxim

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pankracy
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2007.10
    • 2816

Warszawa, Bora Komorowskiego 65 (Praga Południe), Maxim

Osiedlowy sklep monopolowy czynny w godzinach od 6.00 do 22.00.

Dominuje w nim standard CP, GŻ i KP. Poza tym pojawiają się piwa z browarów: Fuhrmann, Jabłonowo, Namysłów, Perła, RUP. Postanowiłem odnotować miejsce na forum z uwagi na to, iż są w jego ofercie piwa z browarów Amber i Ciechan.
  • Pankracy
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2007.10
    • 2816

Ten sklepik mnie zaskoczył. Od jakiegoś czasu omijałem go z daleka jednak dziś zajrzałem tam przypadkowo i oniemiałem. Trafiłem bowiem na polski cydr z Andy's w cenie ok. 3 zł za butelkę 0,5l.

To znacznie taniej niż U Joli, gdzie do tej pory widywałem tylko ten trunek.

Comment

Related Topics

Collapse

• pawlosek12
      Praga Płd, Szaserów 125, Pawilon Grochów
      pawlosek12
      Szaserów 125,Pawilon Grochów - Park Polińskiego

Lokal z dużym wyborem jedzenia i nawet piwa z nalewaków. Można się najeść do syta a nawet nie drogo się zapłaci. Przyjemne miejsce do spotkań i czasami można obejrzeć jakiś mecz.
      2023-10-06, 13:24
    • ART
      Praga, Ječná 34, Kulový Blesk
      ART
      Niejako kultowy lokal z początków rewolucji piwnej w Czechach. Wcześniej zlokalizowany na Sokolskiej. Ta obecna niestety nie ma ogródka. Zajmuje miejsce w bramie, w środku jest antresola i salka w piwniczce.

Uwaga! Czynne TYLKO w dni robocze od 16 do połnocy.

Piwa w...
      2023-09-17, 13:30
    • heckler
      Praga-Dolní Měcholupy, Ke Slatinám 117/16, Pivovar Panaczech
      heckler
      Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
      2023-07-25, 10:37
    • Pankracy
      Warszawa, Gen. T. Bora-Komorowskiego 56 (Praga Południe), Raj Piwosza
      Pankracy
      Nowy sklep specjalistyczny na Gocławiu. Umiejscowiony w jednym z bloków "Osiedla Saska".
      Mają spory wybór piw (produkty rodzime i zagranica). W sprzedaży piwa z beczek KEG, które rozlewają do butelek PET (z tego co się zorientowałem są to piwa z Browarów Regionalnych Jakubiak...
      2013-08-29, 20:25
    • rohozecky
      Praga Płn., Jagiellońska 56, Restauracja Plac Hallera
      rohozecky
      Sensownie i bez zadęcia prowadzona restauracja, przyzwoita kuchnia, ceny średniowarszawskie. Do picia z beczki Amber Złote Lwy po 13 zł, a także Koźlak bodajże po 16 zł. Miejsce warte odwiedzenia, na przykład po wizycie w zoo
      2022-06-22, 20:19
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...