Warszawa, Łodygowa, obok stacji Orlenu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grud
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.04
    • 20

Warszawa, Łodygowa, obok stacji Orlenu

Miałem okazje zajrzeć do nowo otwartych delikatesów alkoholowych i jeżeli chodzi o wybór piw oprócz koncernów Tyskiego, Żywca i Carlsberga jest Ciechan, Łomża n/p, export i mocna, Heban, Zlatopramen, Złoty Bażant i Lubuskie z Browaru Witnica
  • grud
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.04
    • 20

Ostatnio pojawiłem się w tych delikatesach i pojawiły się :
    Lwówek Śląski , Mazowieckie, Dawne, Zytnie i jeszcze też czeskie ale nie zapamietałem dokładnie już jakie

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Chorwacja, Split, Stinice 26, Pivovara LAB
      dadek
      To najstarszy browar w Splicie bo działa już od jesieni 2015 roku. Mieści się w północnej, przemysłowej dzielnicy położonej niedaleko stacji kolejowej Split Predgrađe, od której to ulica Stinice przechodzi wiaduktem nad torami. W pobliżu browaru nie ma nic specjalnie ciekawego, wszędzie...
      2021-10-11, 00:53
    • kaczka116
      Zamkowy, Lekkie Żytnie
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-09-08, 20:06
    • pebejot
      Słowacja, Skalica, Komenského 408/2, Pivovar Špicer
      pebejot
      Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
      W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
      2025-01-25, 22:06
    • heckler
      Czechy, Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
      heckler
      Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
      2025-01-17, 10:05
    • e-prezes
      Fortuna, Komes Strong Blonde
      e-prezes
      Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
      2023-10-01, 16:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...