Warszawa, Stawki 2a, Supermarket Piotr i Paweł

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lisiewski
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.12
    • 459

Warszawa, Stawki 2a, Supermarket Piotr i Paweł

Najnowszy ze sklepów sieci PiP w Warszawie. Piwo pojawiło się w sprzedaży dopiero 5 listopada.

Pierwsze wrażenie: ładny i przestronny lokal, oferta piwna raczej słaba jak na PiP, obsługa na przyuczeniu, praktycznie nie wiedzą niczego.

Zwrot butelek z piw zakupionych w innym PiP (Czarnków, Fortuna, Ciechan) trwał ok. 5 minut. W czasie kiedy pan w POK dowiadywał się telefonicznie co ma zrobić z butelkami, ja zdążyłem zrobić zakupy. Ogólnie sklep poniżej oczekiwań, szczególnie pracownicy.
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1313

trafiłem tam przypadkiem, zanim ruszył dział alko, więc się zawiodłem. największym mankamentem jest dla mnie brak możliwości zaparkowania w okolicy, ale może z wieczora plac pod intraco bywa pusty, nie wiem, się zobaczy. co tam obsługa, byle czarnków był po 1,89...
    veni, emi, bibi

Comment

• tfur
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2006.05
      • 1313

szybko wyprowadzę drugi cios. dziś sobota, postanowiłem pojechać. plac pod intraco jest pusty w tym sensie, że nie ma na nim samochodów, niemniej wszystkie stanowiska parkingowe są zablokowane słupkami ale to drobnostka. w sklepie zastałem wyczyszczone półki z noteckim. lubuskiego ani śladu. pilsa z fortuny podobnie. pan w informacji poinformował mnie, że w magazynie puchy. a ja sobie głupi nadzieje robiłem na czarnków dziś wieczorem. w dupę...
      veni, emi, bibi

Comment

Related Topics

Collapse

• SupeR_PiwosZ
        Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
        SupeR_PiwosZ
        Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
        Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
        Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
        2024-12-31, 21:45
      • ART
        Czechy - stawki podatku VAT na piwo
        ART
        Jesteśmy w wyszynku Twinberga. Piwa zaje*. Jedzenie też. Kilka piwek zamówionych i coś do jedzenia w międzyczasie. Na zakończenie dostajemy paragon jak w załączniku. Ostatnia pozycja tu butelka na wynos. Reszta piw była lana (lub taka była sugestia na tablicy )

No... Straszny...
        2023-08-25, 06:46
      • Obywatel1978
        Kamionka, [Czarnków] Noteckie Jasne
        Obywatel1978
        Oto mój wczorajszy wieczór piwny Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
        2024-07-06, 17:11
      • ART
        Wielkie uaktualnienie 2015 - Czarnków, Czarnków ul. Browarna 1
        ART
        Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
        2014-12-18, 22:28
      • pebejot
        Szczecinek, Plac Sowińskiego 4, Browar Szczecinek (Wizbeer)
        pebejot
        Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
        Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
        W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
        W samym sercu...
        2023-11-11, 11:46
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...